Run DMC x Adidas Superstar a 25. évforduló

Bizony, bizony, így repül az idő, hogy a trió My Adidas című slágere immár 25. éve a hip-hop klasszikusok sorát gyarapítja. Amit tudni illik, hogy a banda volt az első együttes, aki sneaker szponzorációt kapott, mely elválaszthatatlan barátságot szőtt az adidas és Run bandája között. A hófehér bőr felsőt a három fekete csík bontja meg az 1986-os klasszikuson. Oldalt az évszám, míg a sarok részen JMJ felirat díszeleg a DJ legenda Jam Master Jay-re emlékezve. R.I.P. Jay! A cipőhöz 3 szett fűzőt adnak, bár mindannyian tudjuk, hogy a Run DMC srácok az életbe nem fűzték volna be a csukájukat!:) A Superstar fényes fekete dobozban érkezik 3 csíkkal az oldalán és az együttes logójával 2011.11.11-én. A folytatásban nézzétek meg a cipő bemutatkozó videóját és pár kedvenc Run DMC klipet. Aki pedig kedvet kapott egy párbajhoz, húzza fel a kemény orrú klasszikust, ezzel tisztelegve a hip-hop legendák előtt.

A stúdióban, az aszfalton, a táncparketten

A stúdióban, az aszfalton, a táncparketten

beateken lovagol

beateken lovagol

kívül-belül Run DMC

kívül-belül Run DMC

kis bling sem árt

kis bling sem árt

1986

1986

a csomagolás

a csomagolás

A promó vidi:

 

Az ominózus névadó klasszikus:

És egy részlet a Graffiti Rock című showból 1984-ből, hogy korrekt képet kapjatok a fénykorból (csekkoljátok Kool Mo D köszönését;)

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×