Vans x CULT Brasco és Atwood Mid cipők

A Cult Crew és a Vans összefogott egy közös kollekcióra, amibe Vans részről egy Brasco és egy Atwood Mid cipőt, a Cult részről pedig egy Vans goffrimintás markolatot dobtak be. A cipők a stílusosan letisztult éjfekete színű bőrcipős irányt viszik és a jó hír, hogy itthon is kaphatók lesznek. A cipők stílusa és technikai tudása a nagyító alatt a tovább után!

Vans x Cult közös kollekció: Brasco és Atwood Mid

Vans x Cult közös kollekció: Brasco és Atwood Mid

Az Atwood Mid már pár héttel ezelőtt is felbukkant itt a boxon, akkor a szürke színben, túrabakancs fűzővel, az Outdoor pack részeként. Ez a mostani egy igazi stílusos, fényes fekete bőr és viaszolt vászon felsőrész kombinációval, oldalt szép fehér alul pedig vulkanizált, klasszik Vans goffrimintás talppal. De azért tettek annak érdekében is, hogy a pedáltüskék be szúrjanak fel a talpadig, és trappolások ne okozzanak sarokfájást a nap végén – a cipőbe ütődéselnyelő Megathane középtalp került.

A cipőbe belülről rikító narancssárga vászonborítás került, a talbetét hasonló színű és “See You in the End” felirat került, a nyelven pedig egy elég beteg arc került, ami már más, korábbi Cult cuccokon is látható volt. Az Atwood Mid itthon 18 990 Ft-ba kerül.

Vans x Cult Atwood Mid BMX-es cipő - ezt itthon is megkapod

Vans x Cult Atwood Mid BMX-es cipő – ezt itthon is megkapod

A kis kollekció másik darabja a félcipő Vans Brasco, amiből tavasszal egy Shadow Conspiracy collab jött ki (abból a pakkból az Owens Hi is bitang jól nézett ki szerintem 🙂 A Brasco egyébként kívül-belül ugyanazt tudja, mint a fentebb bemutatott Atwood Mid: ugyanazok a színek, talpbetét, a felsőrész itt is fekete bőr, a skizofrén formával a nyelvcímkén, csak hát ugye ez egy félcipő, és Brasco formája: megerősített orr-rész és több varrás és összetettebb kinézet. A Cult Brasco egy ezressel olcsóbb, 17 990 Ft-ért szerezheted be.

Vans x Cult: Brasco - ezt itthon is bezsákolhatod

Vans x Cult: Brasco – ezt itthon is bezsákolhatod

A cipőket megtalálod például a Speed üzletekben és a speedstore.hu webshopban, illetve a Velvárt budapesti üzletében és webshopjában.

Cult x Vans markolatok

A kollekció része ez a Cult markolat szett, amiben a Vans goffrimintás talpakat alkalmazták markolatra, nekem nagyon bejön, stílusos cucc 🙂 Mondani sem kell, hogy több színben is készült belőle a “természetes gumi – natural gum” mellett fekete, fehér és a cipők belsejéhez hasonló narancssárga színben is. Erről nincs tudomásunk, hogy Magyarországon is kapható lenne, de a nagyobb külföldi BMX-es webshopokban láttunk…

Cult x Vans: goffri mintás markolat

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×