A japán Converse Addict kollekció

Kizárólag Japánban forgalmazzák a Converse Addict kollekciót, mely nemcsak a különleges mintás vagy éppen lakkbőr felsőrészekben (ilyet azért mifelénk is látni) merül ki, de egy kicsit továbbfejlesztették a cipők – hát nem éppen ma kifejlesztett – kényelmi jellemzőit is 🙂 Még képek a kollekcióból és betekintés az újításokba a tovább után.

Converse Addict kollekció Japánból - állati mintákkal :)

Converse Addict kollekció Japánból – állati mintákkal 🙂

Az elmúlt hónapokban látott napvilágot a japóknak szánt kollekció két új darabja, még decemberben az Enamel (fogzománc) fantázianevű kék lakkbőr felsőrésszel készült modell került az üzletekbe, áprilisban pedig a leopárd mintás érkezik. A Győzike… pardon zebramintás darabról eddig még nincs infó, de valszeg úgysem várható tömegesen a kiáramlás Tokióba cipővásárlási szándékkal 😉

Converse Addict kollekcó: Enamel kék lakkbőr változat

Converse Addict kollekcó: Enamel kék lakkbőr változat

Converse Addict: leopárd mintás felsőrésszel

Converse Addict: leopárd mintás felsőrésszel

A bevezetőben is említett fejlesztések leginkább a talpat érintették. A deszkás cipőknél mindig külön bekezdéseket tudok írni az ütődéscsillapítást szolgáló EVA vagy Phylon középtalpakról, zselépárnával a sarkoknál – na szóval ha egy deszkás cipő után veszek fel egy Cons tornacipőt kábé olyan érzésem van, mintha papírtalpon járnék. A Cons úgy tűnik kezdeni akart ezzel valamit, mert az Addict cipőkbe egy vastagabb PU (poliuretán) talpbetét került, sőt a sarok alá pakoltak egy kis PORON párnácskát is. A talpat kívülről is kevésbé csúszóssá és kopásállóbbá tették a Vibram felhasználásával, az Outlast bevonat pedig belülről védi a cipőt a „lerongyolódástól”.

A felturbózott Converse Addict cipők

A felturbózott Converse Addict cipők

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×