Slash szuperlimitált Supra Skytop cipője

Saul Hudson, becenevén Slash, a Guns N’ Roses, a Slash’s Snakepit és a Velvet Revolver legendás gitárosa, aki mostanában szólóelőadóként is zenél, már néhány éve kinézte magának a Supra cipőket és viselte őket koncerteken, azonban az idei Superbowl döntőn a Fergie-vel közös élő koncert alatt egy igazi „nagy durranásban”, a világon egyedüli, limitált, kígyóbőrből, kézzel készített Slash Skytop-ban jelent meg a színpadon. Még több kép a cipőről és még több Slash a tovább után!

Slash Supra Skytop cipője - kíííígyóóó :)

Slash Supra Skytop cipője – kíííígyóóó 🙂

Azt sokan tudják, hogy Slash a rockzene, kígyók, cigaretta, cilinderek, a Gibson Les Paul, Jack Daniel’s és az ikonikus sneakerek rajongója, de azt kevesebben, hogy az Appetite for Destruction legendás rockalbum gitárrészét szerző zenész fiatalkorában BMX-ezett is, s ekkor Cons Chuck Taylor és Vans Sk8-Hi cipőket koptatott a pedálon.

Ez a mostani különleges Slash Skytop a klasszik fehér vulkanizált gumi talppal, klasszikus Skytop paraméterekkel, fekete bőr s kígyóbőr (ezzel is kifejezve a hüllők iránti rajongását) külsőrész kombinációjával rendelkezik.

A Slash Skytopok rivaldafényben :) Katt a nagyításhoz!

A Slash Skytopok rivaldafényben 🙂 Katt a nagyításhoz!

Slashnak szívesen ajánlom az összes zenéjét, önéletrajzi könyvét, gitárjait (sajnos ezt nem próbáltam :), rendszeresen updatelt Facebook oldalát, s remélem, hogy egyszer majd nagyobb példányszámban elkészülő signature lábbelijét is.

Néhány zene a Guitar Hero III. főhőséről, kezdésnek egy örökzöld, epic Guns N’ Roses dal, Axl énekével:

S egy újabb szerzemény, Iggy Pop-pal együtt együttműködve, véleményem szerint hatalmas:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×