DC x Hotel on Rivington

Elég szokatlan kezdeményezés, hogy egy cipőmárka egy hotellal kezd együttműködésbe, a DC és a new yorki Hotel on Rivington pontosan ezt tette, ráadásul már nem is első alkalommal. A DC x Hotel on Rivington Cadet Chukka modell az idei Black/Snow színváltozat kissé felpimpelt változata. Ahogy láttuk, az egyetlen különbség az alapmodellhez képest, hogy a talp oldalába belesütötték, hogy Hotel on Rivington. Még képek a cipőről (és a hotelről 🙂 a tovább után!

DC x Hotel on Rivington Cadet Chukka

DC x Hotel on Rivington Cadet Chukka

DC x Hotel on Rivington Cadet Chukka

DC x Hotel on Rivington Cadet Chukka

Bár a HOTEL ON RIVINGTON felirat csak a hotelban dolgozóknak dukál, ha megelégedsz a talpfelirat nélküli verzióval, akkor az alapmodellt, a Cadet Chukka Black/Snow színt itthon is megvásárolhatod. A tapadós gumitalp pirula-mintája (pill pattern) a különböző bőrtípusok kombinációjából készült felsőrész csillogó festésén is visszaköszön. Bár a talpat kivéve minden eleme fekete/sötétszürke, a különböző anyagok miatt többszínűnek látszik.

A cipő a DC Life kollekció része, így – bár rendelkezik olyan deszkás tulajdonságokkal, mint a varrott-rétegezett cupsole típusú talp a tapadást biztosító, az oldaltalp „köré tekert” (wrapped) gumiszalaggal, vagy a varrások nélkül készült megnövelt kopásállóságú „egybeorr”, mégis inkább utcai cipőként kell gondolnunk rá… nem mellesleg az ára miatt, mely itthon csak jelzésértékkel marad harmincezer Ft alatt 😛

DC Cadet Chukka (Black/Snow)

DC Cadet Chukka (Black/Snow)

Hotel on Rivington

Úgy gondoltam, hogy az a szálloda, ami összeáll a DC-vel, hogy közös cipőt csináljanak (még ha olyan forradalmit nem is alkottak 😉 biztos érdekes lehet és így is van 🙂 A Hotel on Rivington Manhatten Lower East Side negyedében egy 21 emelet magas csupaüveg épület. Persze Manhattenben nem ritkák az üvegtornyok, de itt az a különleges, hogy a vendégek egy akváriumban érezhetik magukat, mert az üvegfalakon keresztül állandóan körbeveszi őket a város látványa.

Hotel on Rivington * Katt még több képhez! *

Hotel on Rivington

Hotel on Rivington

Hírforrásunk a Sneaker Freaker volt.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×