DC x Hotel on Rivington

Elég szokatlan kezdeményezés, hogy egy cipőmárka egy hotellal kezd együttműködésbe, a DC és a new yorki Hotel on Rivington pontosan ezt tette, ráadásul már nem is első alkalommal. A DC x Hotel on Rivington Cadet Chukka modell az idei Black/Snow színváltozat kissé felpimpelt változata. Ahogy láttuk, az egyetlen különbség az alapmodellhez képest, hogy a talp oldalába belesütötték, hogy Hotel on Rivington. Még képek a cipőről (és a hotelről 🙂 a tovább után!

DC x Hotel on Rivington Cadet Chukka

DC x Hotel on Rivington Cadet Chukka

DC x Hotel on Rivington Cadet Chukka

DC x Hotel on Rivington Cadet Chukka

Bár a HOTEL ON RIVINGTON felirat csak a hotelban dolgozóknak dukál, ha megelégedsz a talpfelirat nélküli verzióval, akkor az alapmodellt, a Cadet Chukka Black/Snow színt itthon is megvásárolhatod. A tapadós gumitalp pirula-mintája (pill pattern) a különböző bőrtípusok kombinációjából készült felsőrész csillogó festésén is visszaköszön. Bár a talpat kivéve minden eleme fekete/sötétszürke, a különböző anyagok miatt többszínűnek látszik.

A cipő a DC Life kollekció része, így – bár rendelkezik olyan deszkás tulajdonságokkal, mint a varrott-rétegezett cupsole típusú talp a tapadást biztosító, az oldaltalp „köré tekert” (wrapped) gumiszalaggal, vagy a varrások nélkül készült megnövelt kopásállóságú „egybeorr”, mégis inkább utcai cipőként kell gondolnunk rá… nem mellesleg az ára miatt, mely itthon csak jelzésértékkel marad harmincezer Ft alatt 😛

DC Cadet Chukka (Black/Snow)

DC Cadet Chukka (Black/Snow)

Hotel on Rivington

Úgy gondoltam, hogy az a szálloda, ami összeáll a DC-vel, hogy közös cipőt csináljanak (még ha olyan forradalmit nem is alkottak 😉 biztos érdekes lehet és így is van 🙂 A Hotel on Rivington Manhatten Lower East Side negyedében egy 21 emelet magas csupaüveg épület. Persze Manhattenben nem ritkák az üvegtornyok, de itt az a különleges, hogy a vendégek egy akváriumban érezhetik magukat, mert az üvegfalakon keresztül állandóan körbeveszi őket a város látványa.

Hotel on Rivington * Katt még több képhez! *

Hotel on Rivington

Hotel on Rivington

Hírforrásunk a Sneaker Freaker volt.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
 • sklep szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Wow, fantastic weblog structure! How long have you been blogging for? you make blogging glance easy. The full glance of your site is magnificent, as neatly as the content material! You can see similar here e-commerce
 • Végi szerint:

  ekioneré a pont!:D:D

  Hotel collab kicsit tényleg furcsa, mondjuk egy Woodward, vagy valami extrém hellyel jobban el tudom képzelni!

 • ekioner szerint:

  Nekem tetszik! Lehet többnapos konferenciák alkalmával a vendégek is ilyet kapnak a szokásos tusfürdő-sampon-törölköző kombó mellé. Legalábbis így érezném stílszerűnek:)

 • Alex23 szerint:

  Hát én biztosan nem vennék meg egy olyan cipőt amin egy Hotel neve van … 😀

×