Két klasszikus találkozik..SK8 Hi TRON

Itt az újabb tengerentúli hype, méghozzá a TRON. A mozikban már nálunk is játszák  a nyolcvanas ével eleji klasszikus folytatását a Legacy-t. A Vans is kap egy szeletet ebből a tortából, méghozzá  a Sk8 Hi lett tronosítva ebből az alkalomból.  Az új részben a szereplők különleges páncélszerű ruhát viselnek, aminek a hátára van rögzítve a kör alakú sarló eszköz, ami a kybertér gyilkos pengéje. A ruha kék világító betétekkel van ellátva, és a Vans modell fekete alapjára is ezek a neon betétek lettek adaptálva. A tükröződő csíkok és az ezüstös csillogás hozzák a futurisztikus világot, mellyel a folytatásban jobban megismerkedhettek..

Cyber Galéria

Cyber Galéria

letisztult egyszerűség

letisztult egyszerűség

hátulról a megmutatósabb

hátulról a megmutatósabb

Disneytől, nem gyerekeknek

Disneytől, nem gyerekeknek

T R O N

T R O N

A cipőt a Japán  ABC Mart oldalán tudjátok megvásárolni.

Az ősművet 1982-ben készítették és az első film volt, melyben a számítógép által generált képek az egész filmen keresztül domináltak. Nézzétek meg a leghíresebb jelenetet, melyben egy elektronikus arénában küzdenek motorosaink, majd egy illegális kijáraton át lógnak meg a programból:

Az új film trailere is a motoros jelenetből építkezik, jól láthatjuk, hogy csaknem 30 év alatt mennyit is fejlődött a számítógépes grafika. Brutális a különbség, ráadásul  a Legacy 3D-s változatban nézhető!

Csak, hogy tovább hergeljem a kedélyeket íme a digitálisan felújított trailer a 82-es mozihoz, ami igencsak beindítja az ember fantáziáját, így mindenkit arra sarkallok, hogy mielőttt elmegy és megnézi az új mozit, szánjon rá időt és az old school tesót se feledje izzításként!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • hypakid szerint:

    wow now thats what i like! nagyon funky ez a kiberfuturista outfit! Pláne h egy olyan film kultuszát idézi, amiért odavoltam kis koromban 😉 a párbaj és a motoros üldözés a legjobb 😀 😀

×