DC Block Decibel

Ken Block egyik legújabb DC signature cipője, a Block Decibel finom falat nemcsak a rally rajongók számára, de azoknak is, akik a spirább DC cipőkre vannak ráállva. Ahogy a Ken Block DC cipőknél megszokhattuk rajta figyel a 43-as szám és a fekete-fehér megfolyós mintát pedig az autó (Ghymkana 3) festése inspirálta. Még több kép és infó a tovább után!

DC Block Decibel - Ken Block signature modell

DC Block Decibel – Ken Block signature modell

Csakúgy mint a 850 lovas Gymkhana 3-nál, a cipőnél is a komoly külső komoly belsővel párosul 🙂 A strapabíró action leather és nubukbőr felsőrészen elől és oldalt is vannak szellőzőnyílások, sőt még a nyelv is hálós-szellőzős – bizonyára hogy elkerüljék, hogy túlmelegedjen a motor 😀 A boka körüli rész és a nyelv gazdag párnázottsága inkább a pár évvel ezelőtti stílust viszi és nem a most ismét divatba jött ‘oldszkúl slim’ vonalat.

DC Block Decibel - jól kitömve :)

DC Block Decibel – jól kitömve 🙂

A varrott-rétegezett talpon megtalálhatók a DC cipőkre jellemző párnácskák (DC pill pattern), de nem a megszokott módon a talp egész felületén, hanem tapadós halszálka-mintázattal kombinálva. A talp oldalt és elől nagy kopásállóságú gumiból készült.

DC Block Decibel talp - pirula és halszálka

DC Block Decibel talp – pirula és halszálka

A Block Decibel cipőt itthon is beszerezheted: már több DC-t árusító üzletben és webshopban is láttuk most ősszel, méghozzá 25.000 Ft környékén.

 

A Ghymkana 3 projekt

Ken Block új Ford Fiestája elég tiszteletet parancsoló darab lett 😛 Az Olsbergs Motorsport Evolution (MSE) csapata által összerakott 1,1 tonnás autó motorja 850 lóerős teljesítményre is képes, de a pacik vissza lettek fogva 650-re, hogy Block jobban tudja kontrollálni az autót. Ha érdekelnek a technikai részletek, itt megnézheted.

Nem a Block Decibel az egyetlen versenyző a pályán, még három további Block DC cipő található meg a Ghymkana weboldalán, felülről lefelé: A Prospec 2.0 mid, mely a Ghymkana 3 hivatalos versenyzői cipője, ez meg is látszik a felépítésén. A képen a középső a Block Pure – vulc talp, egyszerű vonalak, utcára való. Az alsó cipő a képen pedig Block Spartan Hi modellje. Bármelyiket bevállalnám, de arról sajnos nincsen infónk, hogy bármelyiket is be lehetne szerezni itthon…

DD Prospec 2.0 Mid, Pure és Spartan Hi cipők

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×