Element cipők 2010 őszére

Folytatódik a 2010 őszi-téli cipőszemle sorozatunk, mégpedig az Element cipőkkel. Ebben a szezonban is változatos itthoni kínálatból tudtok majd válogatni: a könnyű súly és a jó deszkázhatóság minden modellnél alaptulajdonság, azon belül pedig van élénk és földszínű, oldszkúl klasszikus és divatosabb – tovább!

Element 2010 őszi-téli cipőszemle - ezeket itthon is megkapod

Element 2010 őszi-téli cipőszemle – ezeket itthon is megkapod

Az első modell mindjárt kettő 🙂 Az Element Griggs 2 és a GLT (=Griggs Lo Top) 2 és cipők ugyanis csak a szármagasságukban különböznek. A GLT 2 a félcipő, a Griggs 2 pedig a közepes szárú, mid modell. Amiben közösek még, hogy mindkettő eléggé jól néz ki, a formájuk rendben van, és azt hiszem bármelyik színt be tudnám vállalni 🙂 Mindkét modell nyelve és boka körüli része közepesen párnázott és van rejtett fűzési lehetőség is bennük.

Bár „messziről” vulkanizáltnak tűnik a talpuk, igazából cupsole, azaz rétegezett: alul tapadós gumi járófelület, majd egy ütődéseket tomptító 50 mm vastag EVA réteg. A felsőrészt és a talpat C3 (cold connect construction) technikával rögzítik őket egymáshoz. Itt a vulkanizálásnál alacsonyabb hőmérsékleten illesztik a cipő két fő részét, és ez nem károsítja a felsőrész anyagát, és a hő nem deformálja az EVA betétet sem.

A GLT 2-t picivel 20.000 Ft, alatt a Griggs 2-t pedig kicsivel 22.000 Ft alatt veheted meg itthoni üzletekben és webshopban.

Element_GLT2_Griggs2

Element GLT 2 és Griggs 2 színek – ezek lesznek itthon 2010 őszén, telén

 

A következő egy deszkás topánka fiúknak: az Element Topaz. Ez a modell ez Element Earth Collection része. A Topaz egy deszkás életérzés ihlette utcai cipő, finom vonalvezetés, vékony talp, bélelés nincs, finom varrások – ezt nem illik a griptape-pel megkóstoltatni. A Topazt két színben, feketében és türkizben veheted meg itthon ezen az őszön-télen, 12.990 Ft kicsengetésével.

Element Topaz fekete és türkiz színben

Element Topaz fekete és türkiz színben

 

Korábban már többször is írtunk az Element magas szárú ‘lifestlye’ deszkás cipőjéről, az Omahigh-ról. A modellben a felsőrész hasított és APEX bőr kombinációjából készült, a talp varrott-rétegzett cupsole szerkezetű. Idén ősszel inkább a sötét és földszínek kedvelőinek fognak tetszeni a színkombók. A barna/szénfekete (brown/charcoal) színnél a talpat is bebarnították. A szürke (Grey) színnél a talp áttetsző és a járófelületet megfordítva egy mintát Mike Kershner tervezett. Ez utóbbiért 27.990 Ft-ért veheted meg itthon, a többi szín 24.990 Ft-ért kapható.

Element Omahigh 2010 őszi színek

Element Omahigh 2010 őszi színek

 

Ha megtetszettek, ugorj be a Store 13 üzletbe vagy webshopba és nézd meg őket közelebbről!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×