Hullapelyhes premierek, avagy indul a snowboard szezon

Tavaly is összeszedtem nektek a legígéretesebb sznóbord múvikat a szezonból, így jó szokásomhoz híven ezt idén is megteszem! Van miből szemezgetni,  jobbnál jobb filmek közül válogathatunk majd az esős estékre, vagy a ride előtti felpörgésre. A folytatásban négy kedvenc előzetesét és kis írást láthattok és olvashattok.

sznóbl

lassan mindenki bespájzolhatja a beachshortjait jövőre!

A tavalyi FODT múvi, a Hard to Earn méltón hozta a street mesterektől megszokott puskaporos fílinget. Az idei trailer kis tisztelgés a Guru előtt, aki a Gang Star duó tagjaként belevéste nevét a hip hop hall of fame-be. Újabb sztárparádé és talán a szokásosnál több freestyle backcountry felvétel a család következő kedvencében.

Tavaly a Forevör a TWS Snowboard szavazásán elhozta az év filmje trófeát. Nekem kevésbé tetszett a mozi, amit főleg a zeneválasztásnak tudtam be, ami picit ellaposította számomra a filmet. Az idei trailer nagyon hozza  fílinget és a korábba Forum mozik mellett a Special Blend brand fílingből is picit többet éreztem benne. Kíváncsian várom a filmet, ami itthon is biztos kapható lesz!

A Videograss trailere az Airblaster múvik hülyülős esünk-kelünk fílingjét hozza. Az ilyen filmeket sokáig nem szerettem, mert kevésbé pörgősek, mint a nagy mozik, viszont nagyon jól visszaadják azokat a pillanatokat, amiket a barátaiddal közösen élsz meg sznóbordozás közben! Sok marhulás, kreatív  trükkök és hülye zene!

A Think Thank mozik a kreatív deszkázás alapkövei. Az idei moziban sem fogunk csalódni szerintem!

Ha megfelelő az érdeklődés, akkor folytatom majd  a következő négyessel a hergelést a hófödte csúcsok és havas játszóterek megközelítésére!;)

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×