Nyerj velünk jegyet a Monster Budapest Fridge fesztiválra!

2010. november 11-től 14-ig rendezik meg a Monster Budapest Fridge Fesztivált a Hősök terén és mellette az 56-osok terén. Ehhez hasonló megmozdulásra tőlünk nyugatabbra már volt példa, de itt nálunk még sohasem: verseny világhírű snowboard és freestyle sí riderekkel egy óriási ugratón valódi műhóval (vagy mű valódi hóval? :), partysátor sztár DJ-kkel és koncertekkel, és egy téli sportokkal kapcsolatos kiállítás és vásár. Erre nyerhetsz jegyet itt nálunk a tovább után!

Nyerd meg te a 3 napijegy egyikét Monster Budapest Fridge fesztiválra!

Nyerd meg te a 3 napijegy egyikét Monster Budapest Fridge fesztiválra!

Mielőtt még megnyernéd a jegyedet, hadd csigázzunk egy kicsit – ilyet még tényleg nem látott Budapest!

A sí- és snowboard verseny

Ha követed a snowboard és freestyle sí videókat, akkor láthatod, hogy pár éve legalább ugyannyi szpoton csúsznak a városban, mint a hegyekben. Komplett versenyeket rendeznek már a nagyvárosokban, Európában az Air&Style volt az első ilyen  jellegű verseny Ausztriában, Innsbruckban. Itt a Budapest Fridge-n is a leglátványosabb attrakció lesz a rámpa és kidobó, amin a versenyek zajlanak majd. Egy 34 m magas mobil építményt képzeljetek el, ami magasabb, mint egy tízemeletes épület. Kezdésnek 200 tonna havat folyékony nitrogén segítségével állítanak elő, ezt naponta frissítik majd, és +15 fokig garantálják, hogy ez ott is marad…

Itt lesz az ex-Felvonulási téren többek között a többszörös Air and Style győztes osztrák Stefan Gimpl és a tavalyi  első helyezett Marco Grilc. A feltörekvő freeski legkomolyabb arcai is megjelennek: Samy Carlsson, Simon Dumont, Jon Olsson az eddig névsor. Snowboardban többek között Liptay Dávid, freesíben pedig  Truso Lego Lukács és a maffiás Csanaky Peti reprezentálja Magyarországot. Az összes induló folyamatosan bővülő listáját itt találod.

Monster Budapest Fridge - térkép

Monster Budapest Fridge – térkép

Buli 5 helyszínen

Amiben a MEEX keze van, ott a buli is biztosított. Az ugrató melletti Nagyszínpadon, három kis színpadon és a PartyArénában a versenyek előtt, alatt és után folyamatos a forralt bor és töményebb piák illatával körüllengve pörög majd a buli. Kint a szabadban koncertet ad többek között GRANDMASTER FLASH, DUB FX and CADE, a BRAINS, a TANKCSAPDA, a KOWALSKY MEG A VEGA, az ANIMA SOUND SYSTEM. A Party Arénában  22.30-05.00 -ig  többek között ADAM FREELAND, RONI SIZE és MC JAKES, JAMES ZABIELA, OLIVER HUNTEMAN, CHRISS keverik a zenét. A lineup folyamatosan frissül, érdemes ránézni a Budapest Fridge honlapjára vagy Facebook oldalára!

Winter Expo

A snowboardhoz és freestyle síhez kapcsolódó márkák és üzletek közül is sokan jönnek majd ki (pl. Burton, Otherside store, Procross) kedvezményekkel, programokkal, meglepetésekkel, biztos, hogy érdemes lesz átszaladni a Winter Expo kiállítás és vásár sátrain is.

Nyerd meg a Fridge napijegyek egyikét!

A MEEX felajánlásából három „kombinált napijegyet” sorsolunk ki a Monster Budapest Fridge fesztiválra itt a sneakerbox.hu-n! Nincs más dolgod mint jelentkezni (ahogy szoktuk, egy személy csak egyszer 🙂 és szerencsésnek lenni. Hárman egy-egy napijegyet nyernek.

A jelentkezési időszak: 2010. október 16. és 31. között.
A nyerteseket 2010. november 7.-ig sorsoljuk ki és értesítjük.

A játékra a jelentkezést lezártuk, a szerencsés nyerteseket hamarosan értesítjük!!!

Egyéb tudnivalók:
A nyeremény három darab kombinált napijegy a Monster Budapest Fridge fesztiválra. A nyertesek mellé három tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek vagy nem sikerül elérni őket. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • Fakya szerint:

  Én pedig tegnap kaptam egy fridge-s hűtőmágnest Iksz-től 😀 jól néz ki 😀

 • Hua szerint:

  Sziasztok!
  átvettem a jegyet:) és királyság volt a fridge! köszi sneakerbox <3

 • vegi szerint:

  Kis programajánló még a fesztre:

  Forum Trambulin Season,

  Mutasd meg a Procross trambulinon, hogy forgod ki trükkjeidet és hazudtold meg a fizika törvényeit!

  A Fridge fesztiválon, részt vesz a Procross is, egy 4,5 méter átmérőjű trambulinnal. Snowboard-dal a lábadon, ha elég elszánt vagy, kipróbálhatod magad.

  Ingyen indulhatsz a közönség kedvence díjért, ahol értékes TSG bukósisakokat nyerhetsz.

  Részletek:

  – bukósisak használata kötelező!

  – a trambulint mindenki saját felelősségére használhatja!

  – Ittas állapotban és nem megfelelő felkészültséggel nem léphetsz a trambulinra!

  – nyitva tartás a standok nyitva tartásával megegyezik.

  – a nap leg színvonalasabb rider-ét TSG bukósisakkal jutalmazzuk.

 • gerGő szerint:

  Tádám… a szokásos módszerrel, a random.org véletlenszám generátorának segítségével a 119 érvényes jelentkezésből kisorsoltuk a három nyertest, akik Fridge kombinált napijegyet nyertek: Tahi Dávid Győrből, Sebestyén András Vecsésről és Farkas Olivér Budapestről. Gratulálunk, jó bulizást 😛

×