Supra Skytop válogatás – 2010 ősz és tél

Mostanában a legtöbb kérdést, hozzászólást, érdeklődést a Supra cipőkkel kapcsolatban kaptuk itt a sneakerbox.hu-n: Hol lehet Magyarországon Supra cipőt vásárolni? Milyen webshopból lehet Suprát rendelni? Milyen Supra cipők lesznek idén ősszel és hol kaphatók? Mennyire tartósak a Suprák? Még sorolhatnám, de inkább folytatom az őszi deszkás és street cipők szemléjét, mégpedig a Magyarország egyik új kedvenc márkájával, a Suprával, azon belül is a legnépszerűbb Skytop modellekkel. Friss színek a tovább után!

Nemmagas, magas, szupermagas: Supra Skytop 2010 őszi válogatás

Nemmagas, magas, szupermagas: Supra Skytop 2010 őszi válogatás

Nézzük, hogy mit ad a „Supra Sky” csapat idén ősszel, ide tartozik az egyik legalapabb magas szárú Supra, a Skytop, a Skytop II, aminek a szármagasságára még sikerült rátenni egy lapáttal,  illetve a Supra Skylow, ami „száratlanított” félcipő változata a modellnek.

Bár egyáltalán nem egy régi márkáról van szó, kijelenthető, hogy a Supra Skytop egy igazi klasszikus a Supra modellek között. Idén ősszel 9 színből lehet választani, ebből van itt három, ami nekem a legjobban tetszett. A kifinomult,  dohánybarna puha kecskebőrből készült (Tobacco Kid Skin) változat mellett gondoltam érdemes még megmutatni nektek ezt a szép tökfehéret, ami a tartósabb TUF bőrből készült (Gunny White TUF), illetve az öregített, repedezett bőrből és fehér pontokkal fröcskölt  Navy White Spackle TUF változatot, amiről már korábban is láthattatok a sneakerbox.hu-n egy előzetest.

Supra Skytop válogatás 2010 ősz-tél

Supra Skytop válogatás 2010 ősz-tél

 

A Skytopra „ráhúztak még egy emeletet” és megkaptuk a Supra Skytop II-t. Chad Muska signature modelljéből a 2010-es őszi-téli kollekcióban hatféle szín készült, lássuk a legérdekesebb színkombókat: ha már egyszer egy Skytop II-t húzol a lábadra, legyen már különleges a színe is 🙂 Az itt kiválaszott színek a szürke-lime (Green/Lime FG), az érett és elegáns összhatást adó mahagóni színű bőr felsőrésszel és szürke talppal készülő Dark Brown FG, és a kissé meredek sárgás és kék hasított bőrből összerakott kombó a Tan/Navy Suede.

Supra Skytop II - három 2010 őszi-téli szín (nem fértek bele a szabvány képméretbe :)

Supra Skytop II – három 2010 őszi-téli szín (nem fértek bele a szabvány képméretünkbe 🙂

 

A Suprák ízig-vérig street cipőkké váltak, de tulajdonképpen deszkás cipők is 🙂 A Skytop cipők a Skytopban vulkanizált gumitalppal rendelkeznek, és az emlékező poliurethán habból készült talpbetétbe extra sarokvédelmet préseltek. A talp teljes hosszában végighúzódó SupraFoam® középtalp felel az ütődéscsillapításért. A felsőrész párnázottsága – ahogy az a képeken is látható – elég vékony.  Ami viszont nem látható, de szintén jó: nyelvét rugalmas szalagok tartják a helyükön és a cipő belsőrészét az orrban neoprén anyaggal bélelték ki.

A Supra Skylow a csapat félcipő változata. Nekem pont a magas szár tetszik ebben a modellben, de mostantól legalább már azok sem panaszkodhatnak, akik a félcipőket szeretik 🙂 Ebből (gondolom kísérletként) két színt hoztak ki, a természetes színű vászon felsőrész és a palacsintatészta-gumi talp (crépe sole) mutatja, hogy ezeket tényleg csak laza, utcai mászkálásra szánták.

Supra Skylow cipők

Supra Skylow cipők

 

Bár nagyon rajta vagyunk, egyelőre sajnos nem sikerült beszereznünk a listát a Supra magyarországi forgalmazójától, hogy idén ősszel-télen Magyarországon milyen modellekkel találkozhattok az üzletek polcain és a webshopokban. Amint többet tudunk, ti is megtudjátok 🙂 Addig is kattints ide további friss Supra hírekért!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×