New York rendszámos adidas Instinct Hi

Az adidas Instinct Hi klasszikus kosárcipő is csilivili színekben támadt fel az adidas Originals kollekcióban. Jeremy Scott azért még ehhez is tudott hozzátenni: bár a kék és fehér színek hozzá képest kifejezetten visszafogottnak számítanak, de az ezüst betétek és ez a HATALMAS new york-i rendszámtábla igazán egyedivé teszik a cipőt. Nekem nagyon bejönnek ezek a giga nyelvvel rendelkező cipők, ahogy ezt már korábbi I <3 Osiris Bronx írásomban is kifejtettem 😀 Még több kép a rendszámtáblás csodáról a tovább után!

Jeremy Scott adidas Instinct Hi

Jeremy Scott adidas Instinct Hi

 

Azt nem tudtam pontosan kivenni a leírásokból, hogy fém hatású vagy valóban fémből készült táblát pakoltak a cipő nyelvére, az igazi fém rendszámtábla tényleg nagyon nagy lenne 😀 A cipőnek vannak még különleges finomságai, például a talp hátsó részén Jeremy Scott aláírása, vagy a JS logós talpbetét. A cipő a 2010 őszi kollekció része, és augusztustól elérhető az adidas Originals üzletekben – annak utána fogunk járni, hogy vajon a budapesti is a szerencsések közé tartozik-e!

adidas Instinct Hi - Jeremy Scott signature modell
adidas Instinct Hi – Jeremy Scott signature modell

 

 

Jeremy Scott

Jeremy Scott egy amerikai vagy inkább „amerikai születésű nemzetközi” divattervező, merész, pimasz és elszállt cuccairól híres, nagyon szeret meghökkentő printeket használni, vagy csak simán „polgárpukkasztani”. A ma ismert celebek nagy része viselt már általa tervezett ruhát, Britney Spearstől kezdve, Justin Timberlake-en, Lady Gagán, Madonnán át Björkig. Az adidas-nak már nem az első signature kollekciót tervezi és ha megnézitek a 2010 őszi cuccokból két random modellt, akkor szerintem egyetértetek velem, hogy ez a rendszámos cipő még a visszafogottabb darabok közé tartozik 😉

adidas Originals x Jeremy Scott 2010 ízelítő

adidas Originals x Jeremy Scott 2010 ízelítő

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×