Element filmpremier és Game of Ledge verseny

Megérkezett a 2005-ös Rise Up után az Element új múvija, melyet nálunk most pénteken, vagyis július 9-én mutatnak be a nagyérdeműnek! A filmben olyan nevek tekerik a flippet és nyújtják a grabet, mint Micka Mackrodt, Pirkka Pollari, vagy éppen az új csapatból Phil Zwijsen! A premier helyszínéül a nemrég nyílt U26 szolgál a Nyugati pályaudvar tőszomszédságában. A vetítés fél 9-kor startol, de ne féljetek, mert előtte sem fogtok unatkozni! A szervezők egy új versennyel bolondítják meg a deszkás kedélyeket, amikor is a klasszikus Game of skate játékot helyezik új alapokra. A helyszínre gördeszkabarát burkolat kerül és egy csúszó elemen kell végrehajtani a trükköket a GOS szabályainak megfelelően! A folytatásban megtudhatjátok a részleteket és a filmbe is belenézhettek!

Július 9-én találkozunk az U26-ban!

Július 9-én találkozunk az U26-ban!

Íme a további részletek a versennyel kapcsolatban:

Tekintettel arra, hogy a a helyszínen korlátozott idő áll rendelkezésünkre, selejtezőt is tartunk. A selejetező-re jam formátumban kerül sor (az indulók számától függően több csoportra bontva), ami alapján a zsüri a legjobb 8 versenyzőt választja ki. Őket párba sorsoljuk, és egyenes kieséses renszerben alakul ki végső eredmény. A talaj nem éppen gördeszkabarát, ezért kb. 100 négyzetméter talajborítással készülünk. 

A 100.00 Ft-os
összdíjazás a következőképpen kerül kiosztásra:

1. – 40.000 Ft.
2. – 30.000 Ft.
3. – 20.000 Ft.
4. – 10.000 Ft.

A nevezési díj, egy csomag tartós élelmiszer (tészta, konzverv, liszt, stb.), amit az április Make it Count versenyhez hasonlóan jótékony célra ajánlanak fel. Akinek van lehetősége többet is hozhat természetesen, hiszen az sok helyen elkél a segítség az utóbbi időben.

A Get Busy Living trailerjei:

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×