Bryan Herman pro Emerica cipője: G-Code

Mindig szívesen vesszük, ha elmondjátok, hogy miről szeretnétek olvasni itt a sneakerbox.hu-n. Egy hódmezővásárhelyi deszkás olvasónk is vette a fáradságot, és azon kívül, hogy nagyon szépen válaszolt a kérdéseinkre a terólad menüpontban, leírta azt is, hogy kikről-mikről olvasna szívesen, így csinált kedvet nekem ehhez a cikkhez, amiben Byran Herman pro gördeszkás cipőjét, az Emerica G-CODE modellt nézzük meg közelebbről. Tovább!

Bryan Herman pro deszkás cipője: Emerica G-Code!

Bryan Herman pro deszkás cipője: Emerica G-Code!

 

A G-CODE Bryan Herman harmadik pro modellje és egy oldszkúl vonalvezetésű, de nagyon is átgondolt gördeszkás cipő. A cipő többféle felsőrésszel készül, színtől függően: vászonból vagy hasított bőrből. Azonnal szembetűnik, hogy az orr-rész varrás nélkül készült, kiiktatva egy nagy „rést a pajzson”, a szétfoszló varrások mentén szétnyílást. A fűzők is fel vannak pakolva a cipő tetéjére – elmondható, hogy a griptape nem sok esélyt kap a rongálásra 🙂 A lecsökkentett mennyiségű bélés és a félcipő kivitel a gördeszkázás hőskorának vonalvezetését idézi, a G-CODE egy könnyű és klasszikus cipő.

Emerica G-CODE! - csak a klasszikus formák és színek :)

Emerica G-CODE! – csak a klasszikus formák és színek 🙂

 

A talp itt is „vulkanizáltnak látszó tárgy”, de igazából cupsole, azaz réteges szerkezetű. A cipőknél használt legnagyobb kopásállóságú 400 NBS gumiból készült járó- és oldaltalp és a sűrű, „keresztvarott” mintázat biztosítja a Desert Grip™ névre keresztelt biztos tapadást. A középtalpban egy teljes hosszban végighúzódó EVA réteg és habosított STI PU Foam Lite™ talpbetét a SoleTech boszorkánykonyhájából felel az ütődéscsillapításért.

Emerica G-CODE talpmintázat

Emerica G-CODE talpmintázat

 

A G-CODE itthon is elérhető, én két színben találtam meg, az egyik a Shake Junt krúval közös collab elég beteg zöld/sárga színnel és jobb és bal cipő sarkán bizsuval kirakott WUSSUP HATERS felirattal, és purple azaz lila színben, 20.000 Ft környéki áron.

Emerica G-CODE - Ezeket itthon is megveheted!

Emerica G-CODE – Ezeket itthon is megveheted!

 

Most pedig lássuk a reklámot, ahol Bryan odateszi magát harmadik pro Emericájában 🙂

 

Legeslegvégül egy személyes üzenet 🙂 Kedves hódmezővásárhelyi (egyelőre) ismeretlen deszkás olvasónk, ha szívesen lennél a sneakerbox.hu gördeszkás lelkiismerete, hogy még több deszkás tartalom legyen fenn, akkor dobj egy e-mailt 😉 sneakerbox.hu@gmail.com

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×