Vébé láz, mindenki pörget!!

Tombol a foci világbajnokság, elkezdődtek a meccsek, a szabad placcokat tömegek lepik el és hatalmas kivetítők magasodnak mindenhol! Nem csak Dél-Afrikában pörögtek fel az események, hanem a nagyobb gyártók háza táján is! Mindenki próbálkozik, hogy magára terelje a figyelmet kihasználva a VB adta hypeot. Van aki a szexre megy rá, valaki a poénra, de olyan is akad a Star Wars kocsma jelenetét gondolja újra. Izzanak a világ tervezői és kreatívjai! A következőkben a mi válogatásunkat láthatjátok a legjobban sikerült reklámfilmekkel.

Write the future, videók a tovább után

Write the future, videók a tovább után

Íme az Adidas reklámfilje, melyben a következő sztárok tűnnek fel egy-egy jelenet erejéig: David Beckham, a Daft Punk, Snoop Doggy Dog, Franz Beckenbauer, Noel Gallagher, Ian Brown, Ciara, Jay Baruchel, és DJ Neil Armstrong. A film a híres Star Wars kocsmajelenetet gondolja újra egész poénos módon:

A Nike reklámfilje Drogbával, Rooneyval és Ronaldoval talán a kedvencem. „Írd a jövőt” a kisfilm címe, ahol különböző jövőképek tárulnak elénk, annak függvényében, hogy éppen kinél van a labda és merre tart. A Rooneys lakókocsis-csóringer scene nagyot üt:

Azthiszem Umbróék háza táján van a legjobb dolga a férfi népnek, elég csak ezt a kis rövidfilmet megtekinteni, szerintem mindenki elcsábul, nem csak a mezek láttán:

A Puma filmje sikerült a legklasszikusabbra és nagyon jól visszaadja z örömfoci hangulatát:

A kis kedvcsináló után irány a legközelebbi kivetítő és indulhat a játék! Mindenkinek jó szurkolást a Vébére!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×