Ronix Reflecto

Elkészült minden idők legbetegebb wakeboard kötése. A Reflecto a Rönix Relik modelljére épül és az idei Parks Bonifay széria részeként kapható limitált példányszámban. Fa dobozban, ajándák DVD-vel Parks életéről és egy doboz Red Bullal vásárolható meg. A különleges ezüst borítás biztos, hogy lazán mutat a csillogó vízfelületen, alig várom, hogy élőben is láthassak egy darabot! A modell elvileg a legkönnyebb wakeboard baki a jelenlegi piacon és 500 darab készült belőle! A folytatásban rövid leírás és videó a kötésről és Mr. Bonifayről, aki már 10 hónapos korában világrekordokat döntögetett!

A Gladiátor

Íme a Gladiátor

A csillogó külsőt, alumínium tartalmú alapanyag, króm színű külső kéreg és az alatta húzódó acél háló szövet adja. Ebben a videóban minden részletre fény derül:

Itt pedig a Parks életét bemutató film beharangozóját láthatjátok. Nem semmi a srác, már 10 hónaposan elkezdett vizisíelni és meg sem állt az X-Games aranyig!

A kötés itthon a Wakeshopban kapható limitált példányszámban!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×