2010 tavaszi Vans cipők csajoknak

Most a Magyarországon is kapható 2010 tavaszi Vans női deszkás cipőket járjuk egy kicsit körül – kicsit megtörve az inkább srácoknak  szóló írások hosszú sorát 🙂 Mentségünkre szolgáljon, hogy jelenleg egy hölgy sem erősíti a sneakerbox.hu csapatát (Csajok, ha szívesen írnátok a blogba, akkor jelentkezzetek: sneakerbox.hu@gmail.com 🙂 A csajos Vans cipőkhöz pedig katt tovább.

Válogatás a Vans 2010 tavaszi csaj cipőkből

Válogatás a Vans 2010 tavaszi csaj cipőkből

Először lássunk pár szimplább vonalvezetésű cipőt, a Vans Tory eléggé tornacipős hatású, van belőle félcipő fehérben és feketében és egy elég magas szárú fehér kivitelben, klasszikus vulkanizált Vans gumitalppal. A 11.000 Ft körül megvásárolható félcipők bármihez elmennek, a 17.000 Ft felé közelítő árú magas szárú annál feltűnőbb jelenség, főleg így fehérben 🙂

VansGirls-Tory-3

A Vans Troy trió a 2010 tavaszi Vans női cipőkből

 

A DD-66 Women Dustin Dollin signature cipőjének csajverziója. Dustin az  anyagválasztásánál mintha egy századfordulós londoni méteráruboltba tévedt volna be, a fiú cipők öltönycsíkos mintásak, és a női modellek is nagyon sokféle ” tradicionális” anyagban készültek a flanelltől kezdve a jersey-n át a gyapjúig, ide hozzánk a  kockás szövetből (plaid) készült cipő került, abból is a Black/Light Purple szín. A cipő különlegessége a Vans Boardfeel technológiája, ez azt jelenti, hogy bár réteges (cupsole) szerkezetű a cipőtalp és nem vulkanizált, nem igényel „betörést”, hanem a dobozból kivéve egyből olyan hajlékony, hogy már lehet is deszkázni benne. A DD-66-ot  17.500 Ft-ért találhatod meg az itthoni üzletekben.

Vans DD-66 "pokrócszövetből" fekete-lila színben

Vans DD-66 kockás szövetből fekete-lila színben

 

Még a tél végén számoltunk be a finom cambrai (chambray) szövet felsőrésszel készült klasszik Vans cipőkről, és találgattuk, hogy jön-e belőlük kis hazánkba is. Nos, a válasz igen, az uniszex Era és Old Skool modellek szürke változatát az itthoni üzletekben is megkaphatod 12.000 Ft környékén. Azoknak a csajoknak, akiknek megtetszik jobb lesz sietni, mert kis méretből kevesebb érkezett…

Vans Era és Oldskool szürke cambrai szövet felsőrésszel

Vans Era és Oldskool szürke cambrai szövet felsőrésszel

 

A magas szárú cipők idén is nagyon ott vannak, sokkal többet találni minden márka kollekciójában – ez alól a Vans sem kivétel. A Vans Hadley háromféle színben és kétféle anyagban kapható itthon, fekete vászon illetve zöld és rózsaszín (hivatalosan sangria) perforált, hasított bőr felsőrésszel, könnyű, fehér szegélyű vulkanizált gumitalppal.  Mind a három jó kis stílusos tavaszi-nyári viselet, a fekete vászon Hadley 13.500, a bőrből készültek pedig kicsivel 15.000 Ft alatt kaphatók.

Vans Hadley fekete vászon, zöld és sangria bőr felsőrésszel

Vans Hadley fekete vászon, zöld és sangria bőr felsőrésszel

 

A Vans Wellesley is egy igazi alapmodell, amit számtalan anyagból, mintával és grafikussal, művésszel együttműködve hoznak ki minden szezonban. Idén kis hazánkba a los angelesi grafikus Hannah Stouffer által tervezett cipőből került, a grafikus csaj egyedi virágos-organikus-kaotikus-színfoltos stílusában alkotott a Wellesley-vászonra 🙂 Nem tudom, hogy a 12.000 Ft körüli árú cipő ilyen fajin dobozban kapható-e, mint amit Hannah weboldalán találtam – ha igen, akkor ezt inkább kitenni érdemes és nem elrejteni a szekrény aljába.

 

Vans Wellesley Hannah Stouffer grafikájával (Kép: hannahstouffer.com)

Vans Wellesley Hannah Stouffer grafikájával (Kép: hannahstouffer.com)

 

Ezeket a cipőket sok helyen megveheted az országban, pl. a The Lab-ben vagy a Speed Shopok valamelyikében.

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×