W2 ADICOLOR High, tegeld szét a cipőd!

Az adicolor HI még 1983-ban jött ki  először az adicolor széria darabjaként. Könnyen felismerhető jellegzetes formájáról. A hófehér cipő bőséges felületet biztosít kreativitásunknak és önkifejezésünknek , melyet a hozzá kapott Montana spraykkel élhetünk ki a húsztizes megjelenésen. Gondolom bennetek is megfogalmazódik a gondolat, hogy ki akarna egy ilyen havasi szépséget összefirkálni, de valljuk be azt is, hogy ennél szebb és jobb vásznat nehéz lenne találnunk! A modell teljesen megegyezik az ősdarabbal, de ami a legszebb az egészben, hogy kiegészítő fűzőkkel és fűző díszekkel, melyeket a cipőhöz kapunk szabhatjuk egyéniségünkhöz. 5000 darabot dobnak piacra a graffity csodából, a cipő mellett még hófehér melegítő szettel érkezik a széria!

Katt a hófehér csodára a Galériához!

Katt a hófehér csodára a Galériához!

az ajándék dobozban lapulnak a mini montana kannák

az ajándék dobozban lapulnak a mini Montana kannák

adicolor melegítő szett

adicolor melegítő szett

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • najlepszy sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, wonderful blog format! How long have you been blogging for? you make running a blog look easy. The overall look of your site is excellent, as smartly as the content! You can see similar here sklep internetowy
×