2010 tavaszi Fallen deszkás cipők

A Fallen cipők következnek a tavaszi deszkás cipő seregszemlében, azokból a cipőmodellekből válogattunk, amiket itthon is megkaphattok. A 2010 tavaszi-nyári Fallen felhozatal a tovább után!

Magyarországon kapható Fallen cipők 2010 tavasz/nyár

Magyarországon kapható Fallen cipők 2010 tavasz/nyár

Lássuk először Josh Harmony új modelljét, a Fallen Lotus cipőt. A 25 éves Josh volt az egyik első rider volt a Fallen csapatban, korábban az Etnies volt a cipőszponzora. Cipője, a Lotus formájában és színeiben is elég ósulis, leginkább egy könnyű tornacipőre emlékeztet. A talpa klasszikus vulkanizált gumi, de azért már került bele EVA habosított műanyag réteg is, hogy enyhítse a talpraeséseket. A felsőrész szintetikus hasított bőr és vászon kombinációja, sem a nyelve sem a boka körüli rész nincs pufira tömve. Itthon két színben, fekete/természetes gumi (black/gum) és sötétkék/vörös (dk.navy/red) kaphatod meg 18.000 Ft környékén.

Josh Harmony Fallen Lotus cipője fekete/gumi és sötétkék/vörös színben

Josh Harmony Fallen Lotus cipője fekete/gumi és sötétkék/vörös színben

 

A Fallen Revolver VLC egy masszívabb felépítésű deszkás cipő, Billy Marks modellje. A strapabíró hasítottbőr felsőrészt jobban kibélelték és aszimmetrikus stabilizálót is beleépítettek. A talpa ugyanúgy vulkanizált gumi, EVA betéttel. Itthon 3 színben kapható, például a képen látható fekete/fehér (black/white), fekete/piros II (black/red II) színekben, picivel 20.000 Ft alatt.

Billy Marks Fallen Revolver VLC cipője fekete/fehér és fekete/piros II színekben

Billy Marks Fallen Revolver VLC cipője fekete/fehér és fekete/piros II színekben

 

Az eddig bemutatatott „klásszikus” deszkás cipők mellett a Fallen választékában is vannak spirább modellek. A Fallen Ripper cipők (Chris Cole modellje) összesen 9 színe közül például kettő lilás, de kékeszöld és tökpiros is akad. Mindent tudnak, ami egy vulkanizált talpú deszkás cipőtől elvárható, de ha már unod a szokásos földszíneket, akkor a lila/fehér (purple/white) és a „kígyóbőrrel” megbolondított sötétszürke/lila (dk.grey/purple) neked való 🙂 A Fallen Ripper cipők kicsivel 20.000 Ft alatt megkaphatók, a kígyóbőr mintás egy ezressel drágább, mert macerás megnyúzni a műanyag kígyókat 🙂

Chris Cole Fallen Ripper cipője fehér/lila és sötétszürke/lila színekben

Chris Cole Fallen Ripper cipője fehér/lila és sötétszürke/lila színekben

 

A Fallen cipők nagy része vulkanizált talpú, de azért van szabályt erősítő kivételek: a Fallen Heritage cipők talpa cupsole, azaz több rétegből összeállított, ennek megfelelően tartósabbak is, ennek „ára” ugye, hogy a vulkanizált talpú cipőkhöz képet a deszkát valamivel kevésbé érezni bennük.  A Heritage cipőkön a tartósságot az „edzett” hasított bőr és sima bőr felsőrész kombináció is biztosítja. A technikai tudáson túl azért tetszett meg ez a cipő, mert szép arányos és kellemes színekben is hozták ki. Itthon a tavaly téli modellekkel együtt 5 színből válaszhatsz (sajnos a kedvencem, a fekete/lime nincs közöttük :(, például a képen látható a fekete/közepes barna (black/med. brown) és a fekete/arany (black/gold) színkombóból, 19.000 Ft környéki árat kell kipengetni egy párért.

Fallen Heritage II cipők fekete/barna és fekete/arany színben

Fallen Heritage II cipők fekete/barna és fekete/arany színben

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×