Bodega Boston Store feat. Lacoste

Újabb friss hír a Bodega háza tájáról! A Converse Poorman Weapon után a Lacoste Cabestan modelljére esett a választás, hogy finoman megszórják álomfogó varázzsal.  Az öregített hatású bőr, a finom mintázatú betét és a Bodega tag a nyelven teszi teljessé a képet. 250 darab készül a limitált számú darabból, melyek online vásárolhatóak. A folytatásban, kicsit jobban megismerhetitek a legendás bostoni Bodega üzletet!

Bodega X Lacoste Cabestan nem csak terepre

Bodega X Lacoste Cabestan nem csak terepre

Galériához katt a képre!

Galériához katt a képre!

szexy Bodega logo a nyelven

szexy Bodega logo a nyelven

profilból a katona

profilból a katona

Bodega X Lacoste promó poszter

Bodega X Lacoste promó poszter

 Bodega Boston, the secret shop

bodega logo1

Az üzlet koncepciója mögött az állt, hogy az igazán nagy és egyedi választék mellett, egy olyan titkos helyet hozzanak létre, ahol a sneaker és streetstyle rajongók nyugodtan szemezgethetnek az unikum megjelenések között, élő dj szettek mellett, mintha csak otthon lennének, a külvilágot kizárva. Az üzlet Boston szívében található és az utcáról átlagos kisbolt benyomását kelti, a kirakatban mosópor, zsíroldó és hasonló finomságok sorakoznak. A beavatottak azonban tudják, mit rejt a kommersz kirakat és, hogy pár lépéssel beljebb egy teljesen más világba csöppenünk. Az igényes fa interiőr és a színes ruhák világába érkeztünk!

 

A videóból láthattátok, hogy nem aprózzák el a dolgot a srácok és folyamatosan a legnagyobb gyártókkal állnak össze újabb és újabb collabok készítéséhez. A Bodega megjelenéseiről a jövőben is folyamatosan beszámolunk! Addig is csekkoljátok a Bodega oldalát, ahol online shopjukat is megtaláljátok!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×