Bandana Fetish, variációk pályára

Bár a hazai szezonnak is lassan vége, gondoltuk még megosztjuk veletek ezt a pár koncepciót, amit még télire állítottunk össze. A folytatásban ötleteket adunk, hogyan védjétek magatokat stílusosan a sípályákon! Bandanára fel!

jó2

Hat trendy variáció a tovább után

Három különböző kabáthoz, illetve színsémához kerestünk megfelelő bandanákat, amik feldobják a kabátot. Az első képen a fotózott bandanákat láthatjátok, a képre kattintva eljutottok a galériába, ahol részletesebb fotókat láthattok róluk! A kendők között találtok snowboardos és gördeszkás márkákat is. Balról jobbra a kendők gyártói: Nomis Design, Grenade Gloves, Special Blend, random, Emerica, Special Blend.

bevetésre készen

Bevetésre készen

Az első triumvirátus

Az első triumvirátus

Az második triumvirátus

Az második triumvirátus

Zsinórban

Zsinórban

Az első modellünk egy terepmintás, camouflage kabát, amihez a Grenade Gloves keki színű, illetve az Emerica klasszik fekete bandana mintás kendőit használtuk. Ez a színösszeállítás mondhatni klasszikus, mivel nem túl felhívó, mégis stílust visz az öltözködésbe. A második egyszínű piros kabátnál már kísérletezőbbek voltunk, a Special Blend Struggle bandana tagolt mintázata, nagyon jól passzolt a homogén piros kabáthoz. A fehér színű klasszik bandana pedig, mint jolliejoker felköthető szinte minden kabáthoz, itt a pirossal nagyon jó a kontrasztja. A harmadik kabát, mivel három élénk színből áll össze önmagában is figyelemfelhívó, a kék/fehér Nomis kendő színben tökéletesen passzol hozzá tovább fokozva a színorgiát. A második bandana a harmadik képen látható Struggle fehér/szürke testvére, ami egy szolidabb koncepció, de szintén jól illik a dzsekihez.

jó3

Kabátokkal kombinálva

A héten kezdődik az Országos sí és snowboard bajnokság az osztrák Murauban, így ott még mindenképpen van lehetőségetek villantani saját összeállításaitokkal, itt pedig kommenteljétek, hogy melyik tetszett a legjobban, illetve, hogy mennyire érdekel titeket a téma és, hogy szívesen láttok-e hasonló ötleteléseket tőlünk! Várjuk a Ti ötleteiteket is illetve képeket a saját összeállításaitokról. A bandana rovat tavasszal folytatódik, amikor is lekerülnek a kendők az arcról és egyéb funkcióikat nézzük meg, öltözködésetek színesítésére!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×