A Forum Forever lett idén a legjobb snowboard videó

A Transworld Snowboarding minden évben, immár 11. alkalommal megrendezi szavazását, melyen az olvasók több kategóriában szavazhatnak, mint az év ridere, az év videó része, illetve az év filmje kategóriákban. Idén az első helyet a legjobb film kategóriában a Forum Snowboardsnak sikerült megszereznie Forever videójával. A Forum az előző években megszokott minőséget hozta filmjével folytatva a That és a Forum or Against em’ mozik sikerszériáját.

Videók a tovább után

Videók a tovább után

Idén is rengeteg videót láthattunk a előző szezonból, melyek közül a Forever tényleg a legjobbak között szerepel,bár én nem nekik adtam volna  a legjobb videó díját. Kreatív kiegészító animációk és átkötő felvételekkel van tarkítva a mozi, nekem azonban nem volt annyira lendületes, mint a korábbi Forum mozik. Amit ki kell emeljek, az a DVD minőségével kapcsolatos, mivel az extrák részbe sikerült igen sokmindent belepakolni, a kedvencem az 5 perces perecek rész, amiben mindenki rendesen odaveri magát, ahogy kell. Többször megmutatják a fiúk, hogy kell 3-4 méterről arcost esni, de láthatunk pár double cork hasast is.

Emellett 3 kis reklámfilnek is akadt hely, Peter Line mutatja meg, hogy született a chilli dog koncepció, illetve Nic Sauve álmodja meg a Tweaker bakancsot, majd John Jackson flessel egyet a Shaka kötésen. Mindhárom modell tök jó ujításokat tartalmaz, és szórakoztatóak a filmek is mellettük. A TWS Team Shoot Outra készített videó is felkerült az extrákhoz, melyet bár a Rome kisfilmje nyert meg nekem a Forum vidója jobban megérintett. A kisfilmben a környezetvédelemre hívják fel a figyelmet a srácok, igen impozáns módon! Először megnézhetitek a Shoot Out videót, majd szintén a TWS honlapjáról a díjátadót:

A díjátadó gála felvételei:

A Forever Teaserje:

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×