Nike SB Dunk és Blazer Lost beütéssel

A képen látható Nike SB Dunk High és Nike SB Blazer modellnek üzletekbe érkezését a Lost hatodik, egyben befejező évadának amerikai premierjéhez igazították. A kék Dunk High a filmben megjelenő képzeletbeli Oceanic Airlines színeit idézi, a Blazer High pedig lényegretörő „SHOE” feliratával a Dharma Kezdeményezés „mindenből van egyféle” ellátmányára hajaz. Még több kép és kapcsolódás a sorozathoz a tovább után.

A Lost ihlette Nike Dunk High és Blazer

A Lost ihlette Nike Dunk High és Blazer

 

A „Lost duóban” kihozott Premium Dunk High felső része teljes egészében hasított bőrből készült a kék két nagyon szép árnyalatában. A talp teljesen fehér és a fehér fűző mellett magenta színű is található a dobozban. A bal és a jobb cipőben különböző színű talpbetét van, kék és magenta színben az Eltűntek szigetének körvonalai láthatók rajtuk. A modell a filmbéli Oceanic Airlines színeiben pompázik, a „hivatalos” színmegnevezés egyébként Germain Blue/White Chlorine Blue.

'Lost' Nike SB Dunk Premium High az Oceanic Airlines színeiben

'Lost' Nike SB Dunk Premium High az Oceanic Airlines színeiben

Nike SB Premium Dunk High talpa és speckó talpbetétei

A 'Lost' Nike SB Premium Dunk High talpa és speckó talpbetétei

 

Oceanic Airlines

Az Oceanic Airlines képzeletbeli légitársaságnak elég rázós útjai vannak, abban a majdnem egy tucat filmben és sorozatban, ahol eddig feltűnt, a repülőgépeken gyilkosságok, gépeltérítések, terrorista cselekények történtek. Az OA leghíresebb „járata” a 815-ös lett, ahol a társaság repülőgépe a Lost első epizódjában egy elektromágneses kitörés miatt  lezuhant a titokzatos szigeten. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen filmekben „szerepelt” még az OA légitársaság katt ide, vagy nézd meg egy reklámjukat… Aztán óvatosan a jegyfoglalással, velük sosem eseménytelen az út 😉

 

A Lost cipők másik modellje ez a visszafogott Nike SB Blazer. A finom bézs színű vászon felsőrésszel elkészített cipőn csak a vulkanizált talp oldala, a pipa és a hátsó rész fehér, ahol nemes egyszerűséggel csak a SHOE felirat áll, mint ahogy a Lost epizódokban is a kaják és az eszközök fekete-fehér csomagolásán is volt.

Nike SB Blazer - Dharma Shoe

Nike SB Blazer – Dharma Shoe

Nike SB Dharma SHOE hátulnézetből

Nike SB Dharma SHOE hátulnézetből

Dharma kaják (kép: whalesalad @ flickr)

Dharma kaják (kép: whalesalad @ flickr)

 

A hírre a Mashkulture oldalon lettünk figyelmesek, a képek a High Snobiety blogról származnak.

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×