Globe Destroyer x G-Shock csomag

Az ausztrál szörfös és deszkás Globe és a japán óragyártó Casio összefogtak és kijöttek egy korrekt kis csomaggal, amiben egy fehér-fekete-arany Globe Destroyer magas szárú cipő és egy fehér Casio G-Shock DW5600GLB-7 karóra mellett még egy tökfekete méretre készült fullcap is helyet kapott. Még több infó és kép a tovább után.

Globe Destroyer cipő x G-shock óra + egy fullcap

Globe Destroyer cipő x G-shock óra + egy fullcap

 

A Destroyer a Globe Team cipőmodelljei közé tartozik, de a „retro 80-as évek stílus”, magas szár és élénk színek miatt látszik, hogy ezt inkább divatos „szépcipőnek” szánták. Ezzel együtt felmutat deszkás vonásokat: a boka körüli rész gazdagon párnázott (a nyelv viszont vékony), a többrétegű (cupsole) szerkezetű talp oldala az ígéret szerint igen tapadós. Ebben a speckó kiadásban a fekete-fehér kombinációt igencsak feldobja az arany színű díszítés.

Globe Destroyer

Globe Destroyer

 

A G-Shock óra alapmodellje sem egy mai darab, ez a klasszikus vonalvezetés is a 80-as évek termése. Természetesen a színválasztás és az apró részletek kidolgozása már mai és divatos: hófehér külső, fekete kijelző, aranyszínű részletek, és egy GLOBE világító felirat a kijelzőn (mondjuk ez nekem kicsit fura). A 200 m vízálló képesség és az ütésállóság még egy mai deszkás vagy szörfös arcnak is hasznos lehet, a stoppernél és az ébresztőnél sokkal több funkciót nem is zsúfoltak bele, és ez nem is baj, én például ma már csak azt várom el az órámtól, hogy az időt mutassa, minden más a telefonom feladata 🙂

Casio G-Shock x Globe

Casio G-Shock x Globe

 

A csomagba tartozó szépen kidolgozott méretre készült fullcapről további képeket és infókat találsz a fittedcaps.hu oldalon! 

A hírre a Sneaker Freaker oldalon lettünk figyelmesek, ahol még több képet nézhetsz meg a csomagról.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×