Emerica Francis Lo a Stay Gold kollekcióban

Az idei őszi/téli szezonban itthon csak néhány Emerica deszkás cipő közül választhatnak a márka kedvelői. Az egyik ilyen modell az Emerica Francis Lo, amiből novemberben az emerkaiak egy speckó színt is kihoztak a Stay Gold Pack részeként. Képek és infók a tovább után.

Emerica Francis Lo a Stay Gold kollekció színeiben

Emerica Francis Lo a Stay Gold kollekció színeiben

 

Az Emerica Francis Lo alapmodell a 80-as évek stílusában készült, könnyített deszkás cipő, minden modell talpbetétjén egy speckó grafika van az Emerica csapatról. A felsőrész bőr és nubukbőr kombináció, az orr-rész háromszorosan van átvarrva. A könnyítés a gyakorlatban azt jelenti, hogy a boka körüli részen és nyelvben is csökkentettek a bélés mennyiségén. A természetes gumiból vulkanizált talpat egy párnázott STI Foam Level 1 talpbetéttel tették „leérkezés-barátabbá”. Ez az Emerica cipő itthon is kapható, mégpedig a képen látható zöld/fekete/fehér színben (Green/Black/White), egy kicsivel 18.000 Ft alatt.

Emerica Francis Lo zöld/fekete/fehér színben

Emerica Francis Lo zöld/fekete/fehér színben

 

Francis Lo Stay Gold edition

2009 novemberben adták ki az Emerica Stay Gold Pack-et, amiben az Emerica Reynolds Cruisers és a Laced modellek mellett a Francis Lo is kijött ebben a szétgraffitizett színváltozatban, vászon felsőrésszel. A Francis Lo így néz ki, a másik két cipőt pedig megnézheted a RadCollector cikkében.

A Stay Gold Packben kijött Emerica Francis Lo

A kollekció nem csak a három cipőből áll, hanem punk pólók, kapucnis pulcsi, hátizsák, sapi, öv és pénztárca is készült. Minden darab „különös ismertetőjele”, hogy az Emerica felirat tükrözve van rajta 🙂 Itt egy kis ízelítő, a teljes Stay Gold kollekciót megtalálod az Emerica oldalán.

Emerica Stay Gold kollekció

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×