Bandana Fetish, avagy keepin’ it gangsta

Yo! Üdv minden kedves látogatónknak! Bandana rovatunkkal egy olyan űrt szeretnénk betölteni, amivel eddig csak elvétve találkozhattatok. Találkozhattatok már T-shirt vagy full cap rovatokkal, de ilyennel még tuti nem! A bandita kendők a kiegészítők sorából egyre komolyabb szerepet kapnak az öltözködésben, de klasszikus arcvédő, melegítő funkciójukat is betölthetik. A freestyle snowboard és sí világában, illetve a hip-hop kultúrában találkozhatunk vele leggyakrabban napjainkban. A rovatban az extra megjelenésekről, illetve a ruházkodásunkba való illesztésükről kaptok majd tippeket, hogyan tudjuk velük feldobni utcai, buli, illetve technikai ruházatunkat. Első körben a sípályák meghódításához mutatok majd nektek rojál összeállításokat. Képekkel illusztrált cikk hamarosan!

Indul bandana rovatunk

Indul bandana rovatunk

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • y. szerint:

  na de jó oké, csinálok képet majd! jaj amúgy kendő szerintem farzsebben néz ki a legjobban, de várom már a szetteket:)

 • vegi szerint:

  A buksikról tényleg lepörgött a kendő, szépen végigjárjuk majd, hogy hol is lehet viselni és hasonlóan str style rovatunkhoz és itt láttok majd szetteket, méghozzá nem is akármilyeneket! Képeiteket pedig várjuk nagy szeretettel!Fire!

 • y. szerint:

  hali, arcon nem olyan rossz(csak sport közben), nyak körül vkinek jól áll, de fejen SZERINTEM szánalmas kb 2002-ig elment, de már felejtős, szerencsére már az igényesebb rapperek se hordanak, még duraget sem ,
  Amúgy jó az oldal, engem is lekaphatnátok már a sneaker str style rovatba:)hehe

  • gerGő szerint:

   Azt biztosra megígérhetjük, hogy a bandana rovat nem a fejen hordott kendőről fog szólni 🙂
   A sneaker street style megjelenésen meg segíthetünk, csinálj magadról egy jó képet, jó összeállításban, jó cipővel és ha minden yo, akkor hozzácsapunk a következő adaghoz 🙂

×