Tisza cipők

A sneakerbox.hu blogban eddig megjelent márkák mind külföldiek voltak, ezért külön öröm beszámolni arról, hogy itthon is történik valami jó. Az elmúlt években ismét megszokottá vált, hogy Tisza cipőben látsz arcokat: a „magyar sneaker márka” bebizonyította, hogy nem csak a most nagyon divatos retrohullámot lovagolja meg, hanem tényleg friss stílusú és jól kinéző, utcai cipőket tervez és gyárt, mégpedig nem Kínában, hanem itt Magyarországon. Néhány tetszetős őszi/téli Tisza cipő a tovább után.

Tisza cipő

Tisza cipő

 

A Tisza cipők sport rendeltetése a romkocsma-körtúra utáni hazabiciklizésben vagy a villamos utáni sprintben ki is merül 🙂 Ezek sport ihletésű utcai cipők, amiben kényelmesen ellehetsz egész nap és egész éjjel. Minőségi bőrből készülnek, stílusban és kidolgozottságban is igyekeznek kiemelkedni a középmezőnyből, ezt a cipők ára is tükrözi, a Tisza cipőket  20 000 Ft környékén szerezheted meg.  Szezon elején mindig érdemes lecsekkolni a honlapjukat és gyorsan lecsapni a megtetsző színkombinációkra, mert a darabszámok általában elég limitáltak. A cipőmodellek uniszexek, a csajok és a srácok is találnak maguknak való színeket. Most pedig következzen sneakerbox.hu válogatása, nekünk ezek a Tiszák jöttek be legjobban az őszi-téli eresztésből.

Először itt van a tépőzáras Comfort de Lux modell, felül a fekete/kék szürke, lent pedig a barna/lime és a fehér/magenta/fekete színváltozat.

Tisza Comfort De Lux

Tisza Comfort De Lux

Tisza Comfort De Lux

Tisza Comfort De Lux

 

A Kompact modellből bevállalósabb színek is készültek, néhányat kiválasztottam: a sárgán bejövős a sokszínű T-logo 🙂

Tisza Compakt

Tisza Compakt

 

Bár, ahogy írtam ezek a cipők már nem annyira a retro vonalat erősítik, nem bírtam ki, hogy ne pakoljam ide a Tisza múltjából ezt a reklámfilmet, ami kábé azelőtt készült, hogy megszülettetek volna 😀

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×