Őszi-téli Etnies cipők csajoknak

Etnies deszkás cipőkből idén őszön-télen egész tisztességes felhozatalból lehet választani itthon is, csajoknak és srácoknak egyaránt. A srácok még nyár végén megkapták a válogatásukat (és még lesz egy következő is hamarosan), most viszont a csajoknak készített cipőkből válogattunk. Képek és infók három Etnies női cipőről a tovább után.

Etnies Girls 09/10 ősz tél - válogatás Etnies női cipőkből

Etnies Girls 09/10 ősz tél – válogatás Etnies női cipőkből

 

Az első kiválasztott cipő egy Etnies Czar 2 Girls, ebből itthon a képen látható purple/white illetve a black/blue/pink színváltozat kapható, 19.000 Ft környékén. Azon kívül, hogy szerintem ez egy nagyon szép, csajos cipő, egyben deszkás is 🙂 Bélelt sarokrész és nyelv, STI Foam™ talpbetét és nagy kopásállóságú külső talprész, ütődéseket elnyelő EVA talpmodullal.

Etnies Girls Czar 2 Purple/White

Etnies Girls Czar 2 Purple/White

 

Rögtön utána itt a Czar 2 Mid, a félcipő némileg magasított változata, hidegben okosabb választás, bár a színe annyira nem előnyös: egy latyakosabb nap könnyen „végezhet vele” 🙂 Szerintem klasszikusan szép a kialakítása és az ígéret szerint nem csak szép, de a bélelés és a belső borítása miatt szuperpuha és kényelmes is. A képen látható Assorted színben Magyarországon is megkapható, kicsivel 20.000 Ft alatt.

Etnies Girls Czar 2 Mid - Assorted

Etnies Girls Czar 2 Mid – Assorted

 

Nem tudok róla, hogy az alábbi Lenny High modell (a képen a Black/Blue színváltozat) Magyarországon kapható lenne, de külföldi webshopból biztos le lehet vadászni. Az tetszett meg benne, hogy elég csajos, de nem csicsa. A leírás szerint a különlegessége a vékonyított kivitel, ami jó folytatása egy csőgatyának 🙂 A „technikai tudásából” inkább az derül ki, hogy ez egy utcai cipő, annak viszont nagyon szép 🙂

Etnies Girls Lenny High 2 Black/Blue

Etnies Girls Lenny High 2 Black/Blue

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×