éS x Royal Trucks deszkás cipők

Az éS cipőknek és a Royal Trucks hardware márkának jó pár közösen szponzorált ridere van és csak idő kérdése volt, hogy mikor születik együttműködés a két márka között. A három éS Footwear x Royal Trucks deszkás cipőkről még képek és infók a tovább után.
éS x Royal Trucks cipők

éS x Royal Trucks cipők

 

Az együttműködésben három deszkás cipő készült:  Danny Garcia  „Garcia 2 Mid” cipője, a Tarmack és végül de nem utolsósorban Justin Elridge Theory 1.5 pro modellje. Minden modellen ott figyel a Royal logo. Most kerülnek az éS kereskedőkhöz, ha megtetszettek, valamelyik USA vagy nyugat-európai webshopból bizonyára  beszerezhetők lesznek. Hír- és képforrásunk a Highsnobiety és a Rad collector voltak.

éS x Royal Trucks Garcia 2 Mid

éS x Royal Trucks Garcia 2 Mid

éS x Royal Trucks Tarmack

éS x Royal Trucks Tarmack

 

Nekem a három cipő közül legjobban a Justin Elridge által tervezett Theory 1.5 tetszik. Három színben elérhető (királykék, gesztenyebarna (ami inkább bordó szerintem) és fekete. Nekem a kék jön be a legjobban, főleg ezzel a középen elhelyezett tépzárral (levehető egyébként). Fehér színű „klasszikus” vulkanizált gumitalpa nagyon jól mutat együtt a kék hasított bőr és bőr felsőrésszel. Ennek a cipőnek is van kis zsebe a nyelvén, mindenki döntse el maga, hogy mit tárol benne 🙂

éS x Royal Trucks - Therory 1.5

éS x Royal Trucks – Therory 1.5 – Katt a hátsó nézethez!

éS x Royal Trucks Justin Elridge Theory 1.5

éS x Royal Trucks Justin Elridge Theory 1.5

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×