Zimtstern promó klip, avagy itt van az ősz, itt van újra!

Beköszöntött az ősz és a Zimtstern Marco Lutz rendező tálalásában stílusos és igényes reklámfilmjével népszerűsíti a márkát. Melyik rájder ne tudna felidézni olyan pillanatokat, amikor elképzelte, hogy nézne ki egy backside boardslide a villamos megálló korlátján, vagy egy fufanu a 7-es buszon. Hasonló vízió költözött Marco fejébe is, de ő nagyot szippanthatott az őszi levegőbe is, vagy csak egy hosszabb este után az erdőben ébredhetett, és mint megszállott deszkás hóért esedezett az égiekhez, de csak földanyánk faleveleibe temethette arcát nem pedig az égi Madonna szűzi pow pow rengetegébe.Vajon mi történt ezután? Katt a továbbra!

Megérkezett a Zimstern vadiúj promó videója! Voll Geil!

Megérkezett a Zimtstern vadiúj promó videója! Voll Geil!

Bár ez kicsit kegyetlenül hangzik, Marco mégsem adta fel a reményt, dobot egy üzit a Zimtsternes fiúknak és betolták a figurát, nem is akárhogy! A rövid film nagyon szép munka és dicséret illeti alkotóit. Ha már a Pleasure magazin fotósa is ott volt a tölgyesben ő is lőtt pár fotót az újságnak. Csekkoljátok a reklámot és mondjátok meg, hogy ugye milyen brutál jól sikerült és a „Levelek” címet vajon miért kapta!?

Üröm az ürömben, hogy Herr Lutz még papírzacsi korában láthatta Spike Jonze remekművét, melyben a legendás Rick Howard teszi ugyanezt azt erdőben csak nem snowboarddal, hanem gördeszkával. Én úgy veszem az új változatot, mint tisztelgést az előd előtt, mivel méltó utódja annak. Itt láthatjátok az eredeti klippet, melyet a Girl Skateboards 96-os filmjében, a Mouse-ban mutattak be.

Spike Jonze-ról kénytelen vagyok még pár sort írni, mivel aki nem ismeri és csak átsiklott a neve fölött az tuti most megjegyzi! Rengetek sikeres reklámfilm és videó klip áll a háta mögött, és nagyon erősen kötődik ő a deszkás kultúrához, lejjebb láthatjátok még a Fully flaired főcímét, mely talán minden idők legjobb intrója, amit deszkás film kaphatott, illetve a láthatatlan deszkák című munkáját!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×