Három korrekt Adio deszkás cipő: Hamilton, Kenny, Radley

Az Adio őszi deszkás cipői korrekt módon néznek ki: semmi formabontó, de jól össze vannak rakva és akár bevállalós vagy színek terén, akár visszafogottabb, találhatsz olyan modellt/színvariánst ami tetszeni fog. Három Magyarországon is kapható modell és egy bónusz szépség a tovább után.

Válogatás az Adio 2009 őszi modelljeiből

Válogatás az Adio 2009 őszi modelljeiből

 

Az Adio Kenny v.2 Kenny Anderson második pro modelljébe minden szükséges deszkás technikai tudást beletettek: tartós de rugalmas 3D gumi orrot , PU (poliuretán) talpalátétet és teljesen kipárnázott belső orrkialakítást kapott a cipő. Az összesen 6 színváltozatból információink szerint az alábbi három kapható itthon, valamivel 20.000 Ft feletti áron.

Adio Kenny v.2

Adio Kenny v.2

 

 A Radley mid-top közepes szárú cipő a Crane cipő magasított változata, megtartotta a deszkázhatósági tulajdonságait és az orra rakott plusz kopóréteg és a fűzővédő a tartósságot adja, a magasított szár és a (levehető) tépőzár pedig megvédi a bokádat, akár a bicód, akár a deszkád alattomos húzásaitól 🙂 A létező négy színből hármat itthon is megkapsz, 18.000 Ft környékén.

Adio Radley

Adio Radley

 

Itt az újabb felhozatal a Adio egyik legnépszerűbb modelljéből, a Hamitonból. A Hamiltion v2 verziójában egy kicsit modernebb formát kapott a cipő, aminek éveken át „bérelt helye” volt a deszkás boltok polcain. A fűzővédelem, a háromszoros varrás, és a zselés talp csak egy ízelítő a cipő technikai tudásából. Az összesen 7 színváltozatból háromnak leltem nyomát itthon, ára kicsivel 18.000 Ft felett van.

Adio Hamilton v2

Adio Hamilton v2

Az Adio cipőket itthon nagyobb választékban például a Goker üzletekben és webshopban kaphatod meg, néhány modellt pedig az Offline webshopban is megtalálsz.

Végül, de nem utolsó sorban, itt a ráadás, az Adio Ruckus. A magas szárú cipők tarolnak és mindenkinek hoznia kell a kötelezően durvára designolt magas szárú modellt, az Adio-nál ez a Ruckus. Az alsó fertályon deszkás tulajdonságokkal, a felül pedig puha és kényelmes kialakítással rendelkező cipő négy vad színben elérhető – külföldön. Mert itthon úgy tűnik, ezt nem kaphatjuk meg.  Ha megtetszett, akkor az Adio weboldalán ajánlott webshopok egyikéből vásárolhatod meg.

Adio Ruckus (narancs/kék/fehér)

Adio Ruckus (narancs/kék/fehér)

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×