OSG 10 a helyszínen

Eljött a várva várt esemény és újra OSG-re virradt a pesti nap a West End tetején. A borús időjárás nem tudta legyőzni a seregnyi látogatót és még a szemerkélő esőt hozó pár órában is tömve volt a tetőterasz. A profi meghívásos versenyek között a hazai underground szórakoztatott, színpadon a Hősök, Nem Közölt Sáv, a Kezdet Phiai mozgatta a tömeget. Beszámoló a tovább után.

Idén 10. alaklommal került megrendezésre a legnagyobb hazai extrémsport megmozdulás

Idén 10. alkalommal került megrendezésre a legnagyobb hazai extrémsport megmozdulás

A profik között nem születtek meglepetés eredmények, BMX street kategóriában Brutál Balázsnak sikerült kivívnia az elsőséget Ajkai Ádámot megelőzve. Harmadik helyre pedig Turányi Rómeó futott be, aki nemsokára belép a patent előreszaltót adók klubjába. A BMX-es történésekről bővebben olvashatsz az Offline nemrég megújult oldalán. A deszkásoknál Karkossiák Zsolt diadalmaskodott, Bachmann Márk hozta el az ezüstöt, a dobogó harmadik fokán pedig Turcsik Viktornak és Katz Dávidnak kellett osztoznia pontegyenlőség miatt.

Nagy a tumultus a deszkások selejtezőjében

Nagy a tumultus a deszkások selejtezőjében

Inline koriban Szilágyi Krisztián győzelmét hozta a nap, míg flatlandben hazánk talán legnagyobb tehetsége Kun Ádám vihette haza az  elsőnek járó díjat. A  street pálya mellett kialakított freestyle parkban az amatőröknek is biztosítva volt a hely a gyakorlásra, itt is kisebb rámpákon és korlátokon pörögtek a trükkök.

Volt még itt lélegzetelállító freestyle yo yo párbaly, pár éve láttam utoljára ilyen jellegű videót, de ez a sport is olyan iramban fejlődik, hogy a srácok, akik tolják tuti elvezetnék az Ezeréves Sólymot, vagy lenyomnának vele bármilyen gigászi űrcsatát ezekkel a reflekszekkel és kreativitással. A fingerboard verseny inkább a fiatalabb generációnak szólt, a nagyobbakat itt kevésbé láthattunk. A break párbajok idén is hozták a sztájlt, Kelet és Nyugat ütközött meg.

Az idei We The People bringák hadrendben

Az idei We The People bringák hadrendben

A hazai képvisletek kivétel nélkül kinn voltak a helyszínen, a Vans standja tetszett talán a legjobban, ahol kiállították gyakorlatilag az egész hazai kollekciót. Emellett volt Velvárt stand, kinn volt a Fundango a téli szezonról jól ismert giga sátorral, az Element, az Oakley és az Extreme Channel.

A Vans paletta

A Vans paletta

Búcsúzóul megnézhetitek az idei OSG himnuszt Eckü és Mentha repreprezentjében, ahogy hallottuk a rendezvény lassan kinövi a West End tetőteraszt és valószínüleg nagyobb helyszínre költözik jövőre, addig is hatalmas big up az Offline csapatának, hogy évről évre odateszik magukat, a résztvevőknek és a többi szporzornak!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep online szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, amazing weblog structure! How long have you been blogging for? you made blogging glance easy. The entire look of your website is magnificent, let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep
  • zsolnai péter szerint:

    semmi

×