Nomis Hood Foot: összeillő cipő és pulcsi

A szezon talán legforróbb megjelenése a Nomis-nak köszönhető, mely egy amerikai illetőségű deszkás, snowboardos cég és évek óta kitűnő minőséggel és designal kápráztatja el a piacot. A Hood Foot szériát kezdetben csak bizonyos üzletekben árusították volna, de a megjelenés előtti nagy érdeklődésnek köszönhetően könnyebben elérhetővé váltak. A szériában 5 mid top sneaker található, melyekhez a színben és stílusban hozzájuk illeszkedő hoodie kapható. A pulcsik elején fűzőre emlékeztető díszítés van, így utánozhatatlan párost alkot cipő párjával. A modellek kaphatóak fekete/fehér/narancs, fehér/lila, fekete/fehér, szürke/fehér,illetve fekete/citrom/piros színkombinációkban. Várjuk a folytatást!
A Nomis 5 mid cipője

A Nomis öt mid cipője – kattints ide és nézd meg őket!

Nomis mid cipők 1/5

Nomis mid cipők 1/5

Nomis mid cipők 2/5

Nomis mid cipők 2/5

Nomis mid cipők 3/5

Nomis mid cipők 3/5

Nomis mid cipők 4/5

Nomis mid cipők 4/5

Nomis mid cipők 5/5

Nomis mid cipők 5/5

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
  • silvoria.shop szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, wonderful weblog layout! How lengthy have you been running a blog for? you make blogging look easy. The entire look of your site is excellent, as neatly as the content material! You can see similar here sklep online
×