Tervezz saját cipőt: Puma Mongolian BBQ

Régen teljesen normális volt, hogy ha kellett egy cipő, akkor elmentek egy cipészhez és csináltattak egy párat és a mester az egyedi igényeiket is figyelembe vette. Persze az már akkor sem ártott, ha nem volt csóró az ember… Aztán jött a „Cipőt a cipőboltból!” korszak, ahol a választási lehetőség kimerült abban, hogy kéred-e a méretedben lévő egyetlen fajta cipőt, vagy nem. Most viszont az internet segítségével már az sem lehetetlen, hogy saját, egyedi „signature” cipőd legyen. Megtervezed egy weboldalon, kifizeted és várod, hogy csengessen a postás. És a jó hír, hogy bár ezek a cipők nem olcsók, nem is megfizethetetlenek. Szeretném sorra venni az összes ilyen netes lehetőséget, a sorozat első elemeként itt a Puma Mongolian BBQ.

A Puma First Round Sneakerbox.hu Limited Edition :)

A Puma First Round Sneakerbox.hu Limited Edition 🙂

Az egész website stílusa a „mongol látványkonyhára” épül, amikor a szemed láttára sütik meg az általad kiválasztott húsokat és zöldségeket. Ha már jártál a budapesti Mongolban, vagy az egyik Trófeában, akkor tudod miről van szó. Az oldal nagyon profin van megcsinálva!

A tervezést itt tudod elkezdeni. Itt mindjárt regisztrálhatod magad, vagy ha már megtetted, akkor folytathatod az előző cipő tervezését, megnézheted másokét, vagy teljesen új cipőt kezdhetsz. Jelenleg a választható modellek a retró magasszárú First Round (110 euró), a retró félcipő Basket (100 euró), és a modernebb vonalvezetésű RS-100 futócipő (130 euró), erre még jön egy 7 eurós szállítási költség. Sajnos jelenleg a legközelebbi ország, ahová szállítanak, Ausztria.

Ha megvan a kiválasztott modell, meg kell adni, hogy férfi vagy női cipőt kérsz és a méretet. Vigyázz, UK számozás szerint kérik, ellenőrizz egy mérettáblát!

Ezután jön a dolog élvezetes része. A jobb oldali sávban meg kell adnod az oldalak (side – 8 lépés), a teteje (top – 5 lépés) és a hátulsó rész (back – 4 lépés) színeit. A nyilakkal tervezés közben forgathatod a cipőt és más nézeteket is kiválaszthatsz. Az biztos, hogy nem kapsz zsákbamacskát!

A végén a cipőt elmentheted (javaslok egy Print Screen gombbal képlopást és utána beillesztést egy Ctrl+V-vel, mert nekem valami nem volt kerek a mentésnél és egy üres cipőt mentett el 🙁 A First Roundból a bejegyzés írásakor 11550 változat volt a galériában… szóval a BBQ megmozgatta pár ember fantáziáját.

Jó kísérletezgetést!

Itt nézheted meg a többiek korábbi munkáit vagy azonnal tervezéshez láthatsz!

1/3: Itt nézheted meg a többiek korábbi munkáit vagy azonnal tervezéshez láthatsz!

Válassz modellt!

2/3: Válassz modellt!

Tervezd meg minden elemét a cipőnek!

3/3: Tervezd meg minden elemét a cipőnek!

A Puma First Round Sneakerbox.hu Limited Edition :)

A Puma First Round Sneakerbox.hu Limited Edition 🙂

A Puma First Round Sneakerbox.hu Limited Edition :)

A Puma First Round Sneakerbox.hu Limited Edition 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×