Szeptemberi snowboard film premierek

Már csak egy hónap és itt a szeptember és mint tudjuk ez a hónap a téli filmpremiereké! A következőkben ezekből csemegézünk, nehogy lemaradjatok a szezon legnagyobb vállalásairól, pereceiről vagy éppen trendjeiről. Természetesen idén is Dunát lehet rekeszteni a snowboardos filmekből, ezért csak párat emelnék ki amiket nem érdemes kihagyni. Részletek és trailerek a tovább után!

A Cold World és a Familia után itt az idei Finger on da trigger produkció az MFM inc. közös vállalásában, így újra láthatjuk Montoya-t igen nagyokat vállalni. Akiknek eddig a domináns utcai felvételek miatt nem jöttek be a Technine videók most kiélvezhetik magukat, mivel jóval több backcountry felvétel lesz a filmben. Ami garantálja a sikert az a jól megszokott szinte tökéletes zenei világ ami az eddigi produkciókat jellemezte és persze a stílus legnagyobb arcai: Jake Devine, Derek Dennison, Lucas Magoon, Yan Dofin és még tömérdek bandita.

Az Alterna idei produkciója az Elektro nevet kapta és egy iszonyat energiákat adó trailert sikerült hozzá pattintaniuk, ami biztos, hogy mindenkit kirendel a lejtőre, de minimum leporolja a deszkáját, miután megnézte. Ha a film is ilyen jó lesz akkor a szezon egyik legjobb videójával állunk szemben! Az Apples and Oranges után talán egy korrekt filmet raknak le az asztalra.

 

Itt az új Burton film a The B és ilyen trailert még tuti nem láttatok, mivel az egész visszafelé van lejátszva. Elsőre érdekes másodszorra már kezdtem szédülni. Szerencsére a film maga nem visszafelé játszódik. White és Jones része inspiráló és kiemelendő így hasonlóan jó filmet várhattok, mint az It’s always snowing somewhere volt!

Az Esperantoban a Nitro európai csapatának kalandjait követhetjük végig Kínától Romániáig. Egyre nagyobb trend, hogy ingyenesen letölthetővé teszik a filmet a gyártók és készítők, mivel a dvd eladások csökkennek, ennek köszönhetően az Esperanto is letölthető lesz majd a Nitro honlapjáról, csakúgy mint az előző Stepchild film. A mozi neve arra utal, hogy a srácok utazásaik során mindig más és más nyelvekkel találkoznak és ezen nyelvek keverékével próbálnak boldogulni.

Egyenlőre ennyit, hamarosan folytatjuk a további megjelenésekkel!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×