A DC új BMX-es cipője: DC Tactic

A DC odafigyel bicós csapatának tapasztalataira és véleményére, ebből született a „The Tactic” – az első cipő, amit kifejezetten a BMX-ezéshez alakítottak ki. A videóban csapat egyik flow ridere, Raul Ruiz teszteli a cipőt és mutatja be a tulajdonságait.

Ha már akadt be trükk közben a szép masnira kötött cipőfűződ, akkor értékelni fogod azt a fajin kis zsebet a nyelven, amibe be tudod tűrni a fűző felesleges részét.
A Tactic egy „mid” azaz félmagasszárú cipő tehát nincs ki benne a bokád, plusz a belső oldalán több a tartása és keményebb az anyaga – szoftosítva a hajtókar és a bokacsontod gyakori találkozásait. Újdonság még a talpkialakítás, a sok kis párna rajta nagyon jól tapad, főleg a pedálod kis tüskéihez, de a fékezéseket is bírják. Raul a videóban azt mondja kb. három hónapja tolja ebben a cipőben – hát ha így van, akkor tényleg eléggé jól bírja. A BMX-Forum.com oldalon láttam olyan bejegyzést, ami szerint kényelmes volt egy hosszú napi bicózásra is. Még csak most jött ki az USA-ban, remélhetőleg itthon is kapható lesz.

DC Tactic, a DC BMX-eseknek kifejlesztett cipője

DC Tactic, a DC BMX-eseknek kifejlesztett cipője

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×