Fox 2011 nyári cipőszemle

Tavaszi-nyári cipőszemle sorozatunk legújabb epizódjában most egy olyan márka itthoni választékából szemezgetünk, melyről még sosem írtunk korábban: a motocrossból és a freestlye biciklis sportokból jól ismert Fox márkáról van szó. Ezek a cipők alapvetően a visszafogott színvilágú, megbízható technikai háttérrel rendelkező vonalat viszik, ha neked ez jön be, akkor érdemes elnézni a Procross üzletbe és webshopba és lecsekkolni élőben is a kínálatot. Kedvcsinálóként pedig nézd meg először cipőszemlénket: Foxok a boxon a tovább után!

Fox 2011 nyári cipőszemle az itthon kapható modellekből

Fox 2011 nyári cipőszemle az itthon kapható modellekből

Nyári cipőszemlénk első darabja a Fox Ando, ez a pehelykönnyű és rugalmas, de tartást és tapadást biztosító cipő. A pedálról való lecsúszást a többirányú mintázattal készülő Fox Duratrack talpfelület biztosítja, a talpban a sarokból az orr-részig végighúzódó EVA középtalp pedig az ütődéscsillapításért és a talpad alatti párnázottságért felel. A nyelv hálós borításának köszönhetően a pára és a meleg könnyebben távozik a cipőből, ami így nyáron nem megvetendő 🙂 A cipő inkább a 90-es és kétezres években megszokott technikai megjelenést adja, itthon két színben kaphatod meg: a fekete-fehér (Black/White) ára 24 990 Ft, az új piros-fehér (Red/White) pedig 26 990 Ft.

Az itthon is kapható Fox Ando cipők, fekete-fehér és piros-fehér színben

Az itthon is kapható Fox Ando cipők, fekete-fehér és piros-fehér színben

.

A következő játékos az Overload Deluxe, ahol a tökfekete, de fényes felsőrész mutatja, hogy a technikai tudás mellett az elegáns megjelenésre is figyelmet fordítottak. A vastag varrott-ragasztott cupsole talp a saroknál tovább durvul, így biztosítva a még inkább csillapított érkezéseket, trappolásokat. A sarokrész normálisan ki van párnázva,  éppúgy, mint a rugalmas szalagok által helyén tartott nyelv. Ezt a félcipőt 21 990 Ft-ért, korábbi színváltozatait pedig már 15 000 Ft alatt is megveheted a Procross üzletben és webshopban.

Fox Overload Deluxe félcipő srácoknak - itthon is kapható

Fox Overload Deluxe félcipő srácoknak – itthon is kapható

.

Természetesen a következő aranyosságot srácok is felvehetik, de az Overload Deluxe ezen aranyszínű magas szárú változatát mégis inkább a hölgyek figyelmébe ajánlanánk 🙂 A fehér talp a babakék kiegészítéssel még egészen pasztell, de az biztos, hogy verőfényes időben a napra lehet majd nézni, de arany felsőrészre nem. A metálosan csillogó külső egyébként nem vett el semmit a cipő technikai tudásából, a tépőzárral és a nagylelkű béleléssel a bokavédelem kipipálva, a perforált oldalpanelek és a hálós nyelv pedig a szellőzést segíti: tehát csajok semmi sem akadályozza meg, hogy ne csak a Mammut padlóját koptassátok benne, nyugodtan lerongyolhattok vele a hegyről egy dh géppel 😀 Ezért a limitált színváltozatért 27 900 Ft-ot vagy ennek megfelelő mennyiségű aranytallért kell kicsengetni.

Fox Overload Deluxe Hi limitált aranszín' megoldásban

Fox Overload Deluxe Hi limitált aranszín' megoldásban

.

A Fox The Addition félcipők szintén hozzák az elvárható technikai szintet az Andonál fentebb már ismertetett Fox Multi-Directional Tread (MDT), azaz többirányú mintázattal készülő talppal, a középtalp teljes hosszában végighúzódó EVA habosított műanyag ütődéscsillapító réteggel, ami felett egy könnyű felsőrész nyújt megfelelő védelmet és stílust a lábadnak. A The Addition jelenleg négy színben kapható itthon, és bár a fekete-fehér színeket kombinálják némi színes kiegészítéssel, így is minden darab szép és stílusos – színváltozattól függően 19 900 és 26 600 Ft között zsákolhatsz be egyet közülük.

Fox The Addition - ezt a négy színt itthon is megveheted

Fox The Addition – ezt a négy színt itthon is megveheted

.

A fent bemutatott Fox modelleket mind megvásárolhatod itthon is, a Procross Margit körúti üzletében (nemrég készült egy üzletbemutató cikkünk róluk, érdemes ránézni 🙂 illetve a procross.hu webshopban.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×