Sneakerbox ház a Beachattacken!

Szereted a napsütést, a tengerpartot és az aktív kikapcsolódást szabadtéri partykkal fűszerezve? Idén lehetőséged van velünk tartani Horvátország egyik csodálatos szögletébe, Pag szigetére. Ugyanis itt található kedvenc üdülő városunk Novalja és a tőle pár kilométerre fekvő horvát Ibizaként is emlegett Zrce beach, ahol gyakorlatilag napi 24 órában szól a zene és pörög a buli. A Meex szervezésében kerül megrendezésre a Beachattack fesztivál, melynek évek óta résztvevői vagyunk, azonban idén saját Sneakerbox házzal is készülünk a velünk tartó csapatnak, ahol együtt lehetünk és közösen tölhetjük el a nyaralást.

A tavalyi Beachattackünket jól summázza ez a kis montázs

A tavalyi Beachattackünket igyekszik visszaadni ez a kis montázs

A szállásunk Novalján lesz, mely egy üdülőfalu, gyönyörű kikötővel és sétáló utcával. Már itt is le lehet dögleni a partra nap közben, azonban az igazi élményt a busszal 10 perces útra fekvő Zrce strand jelenti. A köves part és focipálya mellett az igazi izgalmat a szórakozóhelyek rejtik, ahol megállás nélkül szól a zene és az After Beach patikon már 5 magasságában százak buliznak. A wakeboard pálya is közvetlenül a klubbok szomszédságában található, ahol idén is megrendezésre kerül az Amatőr Wakeboard bajnokság, melyen kiosztásra kerül majd a sneakerbox.hu különdíja is a legstílusosabb trükköt kimozgó rider részére. A nappali lightulás után az éjszakák a hűs tengerparti szélben veszik kezdetüket a beachen, hogy utána napfelkeltéig meg se álljanak.

Nagyjából így tudnánk summázni a Beachattack élményt, de hogy a konkrétumokra térjünk következzenek az időpont és az árak. Idén július 7 és 12 között lesz megtartva a happening. Szállásunk a C-szektorban található, mely a város központtól 5-10 perces sétára található. A központból indulnak a Zrce-re induló nappali és esti járatok is. A részvételi díj 159 Euró, mely tartalmazza a következők költségét:

– szállás
– fesztivál belépők
– 9 db ajándék koktél
– hab party
– alap programok

A részvételi díj NEM tartalmazza:
– üdülőhelyi illeték (1€/fő/éj)
– baleset-, betegség- és poggyász biztosítás (önállóan kötendő)
– kaució (30 €/fő) – helyszínen fizetendő
– fakultatív programok
– ellátás
– utazás
– transzfer Novalja és Zrce Beach között

A busz traszfer az a szolgáltatás, melyre valószínűleg mindenkinek szüksége lesz, aki nem tud ellenállni a koktéloknak a strandon (a tapasztalat azt mutatja, hogy a legkeményebbek is elcsábulnak, mi is többször kocsival indultunk, de vissza már busz hozott minket:). A nappali bérlet 19 Euró, míg a nappali/éjszakai 29 Euróba kerül. Ezt a regisztrációkor kell külön igényelned! Ezen kívül a Party hajó és a wakeboard is külön jeggyel működik, melyekhez az árakat és a többi alternatív program leírását ezen a linken megtalálod.

Mivel egy kisebb kemény mag toborzása a célunk, így a kijutást is igyekszünk majd kocsival megoldani. Miután összeállt a végleges létszám, megnézzük ki tud kocsival/kisbusszal jönni és megcsináljuk az utazás beosztását. A Meex által szervezett buszos utazás díja 50 Euró, melyre természetesen szintén van lehetőségetek. Az út 566 kilóméter Budapesttől, melyet 7-8 óra alatt fogunk megtenni.

Képek ízelítőnek a szállásunkról

Képek ízelítőnek a szállásunkról

Már alig bírsz magaddal és jelentkeznél?

Először is felhívjuk a figyelmeteket, hogy csak 18 év felettiek jelentkezését tudjuk fogadni, és mindenki saját magáért vállal felelősséget az utazás során.

Jelentkezés a sneakerbox.hu@gmail.com e-mail címen történik. Miután elküldtétek az elérhetőségeteket, illetve, hogy hányan jönnétek, felvesszük veletek a kapcsolatot és egyeztetjük a szállást, illetve az adatokat. Ezt követően tudjátok befizetni a tábor díját, mely a korábban felsorolt fix és opcionális költségekből áll majd össze.

További infókat a hivatalos honlapon, illetve a Facebook event oldalán találtok. Kérdéseiteket is várjuk mailben vagy a Facebookon.

Végezetül pedig következzen még egy kis kedvcsináló a tavalyi official videó személyében:

×