2022 Yeezy Lineup – A várható megjelenések

Kanye West, hivatalosan most már csak Ye körül sokat fordult a világ az elmúlt pár év alatt, a hirtelen vallásos megtérésétől, az elnökjelöltségen át, a Wyoming-i remeteségig. Habár a rapper-producer-divattervező (és már politikus is) az elmúlt időben talán kezd egyenesbe jönni, az elmúlt időszak sok mindent változtatott meg Kanye körül. Egyet kivéve persze, a Yeezy brandet, ami az újévben is töretlenül hozza az új modelleket. Lássuk mit tartogat idén a márka, 2022 Yeezy megjelenések a tovább után!

Mire számíthatunk?

Kanye-Julia-Fox-Interview-Mag

Ye és Julia Fox (Fotó: Interview Mag)

Ahogy a bevezetőben is említettem, Kanye személye körül, a bulvárlapok örömére több érdekes sztori is keringett, mondhatni folyamatosan, az elmúlt 2-3 évben. Mindeközben, Ye lassan elkezdett kicsúszni a mainstream folyamból, finoman átcsúszva egy inkább underground stílus felé. Ez megmutatkozott stílusában, öltözködésében, sőt a DONDA óta már zenéjében is.

Ez azért is furcsa, mert márkája, a Yeezy mégsem indult el ebben az irányban (pontosabban csak nem követi alapító atyja csapongásait), sőt, továbbra is sorra jelennek meg az új restockok, színállások, időnként pedig új szilutettek is. Habár a Yeezy (adidas) is hosszú utat járt be 2013-as indulása óta, az inkább egyfajta fejlődés, és evolúció, mintsem a Kanye-féle csapongás és útkeresés.

A Yeezy tehát mára egy elég stabil, konzisztens márka lett, aminek már most számos meghatározó és izgalmas modellt köszönhetünk. Ráadásul számos futó projekt is készül, melyek idén, azaz 2022-ben debütálnak majd. Lássuk, mik lesznek ezek:

2022 Yeezy megjelenések

Yeezy 500 „Blush” restock – január

2022-Yeezy-500-Blush-restock

Yeezy 700 MNVN „Bone” restock – február

2022-Yeezy-MNVN-Bone-release

Yeezy 350 V2 CMPCT „Slate red” release – február

2022-Yeezy-350-v2 CMPCT-slate-red-release

Yeezy 700 MNVN „Resin” release – február

2022-Yeezy-MNVN-Resin-release

Yeezy Knit Runner „Stone Carbon” release – február

2022-Yeezy-Knit-runner-stone-carbon-release

Yeezy 350 V2 „MX Blue” release – március

2022-Yeezy-350-v2-mx-blue

Yeezy 450 „Sulfur” release – április

2022-Yeezy-450-Sulfur

Yeezy 700 MNVN „Wash Cream” release – 2022

2022-Yeezy-MNVN-Wash-cream

Yeezy 350 V2 „Dazzling blue” release – 2022

2022-Yeezy-350-v2-dazzling-blue

Yeezy 700 V2 „Static” restock – 2022

2022-Yeezy-700-v2-static-restock

Yeezy 350 V2 „Pure Oat” release – 2022

2022-Yeezy-350-v2-Pure-oat

Yeezy x Gap x Balenciaga

YEEZY-GAP-Balenciaga

 

A végére pedig egy friss és fontos hír, ami érdekes színfoltja a 2022 Yeezy lineup-nak: A Balenciaga-val kiegészülve folytatódik az eddigi Yeezy x GAP együttműködés.

A két márka közti közös munkát eredetileg még 2020-ban jelentették be, az első közös termékük pedig egy (szemeteszsák) dzseki volt, ami azóta több színben is megjelent, majd következett a kapucnis pulcsi, ami Kanye szerint egyszerűen „tökéletes”, ráadásul minden idők legnagyobb napi forgalmát hozta a GAP számára. Ez utóbbi a rapper új klipjének megjelenésével együtt restockolt is, január 11.-én

Yeezy-Gap-hoodie-restock

Január 11.-én rövid időre újra elérhető volt a „tökéletes pulóver”

Most egy harmadik féllel, Demna Gvasalia-val bővül a csapat, a Balenciaga kreatív igazgatójával.

Kanye és Demna már régóta barátok, korábban viszont nem dolgoztak közösen.

“It is a vision come true to work with Gap and Demna, the creative director of Balenciaga, to make incredible product available to everyone at all times,” – Monda Kanye, a Vogue-nak.

Habár konkrét részleteket még semmivel kapcsolatban sem árultak el, egészen biztos, hogy valami igazán egyedülálló van készülőben.

Hírek és képek: Yeezy Mafia

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×