Puma LaMelo MB.01 – Egy feltörekvő tehetség cipője

LaMelo Ball és a Puma már nem először dolgoznak együtt, korábban is gyártott a sportszergyárt olyan játékos exkluzív cipőket, amelyket a Hornets játékosának az igényeit tükrözték. Azonban ezek csak egy meglévő széria átalakított változatai voltak, most viszont itt az első, amely LaMelo Ball nevével fémjelzett hivatalos signature lépő. Ez nem más, mint a Puma LaMelo MB.01, amelyről ha szeretnél többet megtudni, akkor kattints a továbbra.

Puma LaMelo MB.01

A cipő középmagas szárral mutatkozott be, mivel LaMelo köztudottan nem szeret másban játszani, ebben érzi otthon magát. A boka körül található szárny mintázat, valamint a nyelven végigfutó 1 of 1 és 1-es szám, mind Ball tetoválásainak a lenyomata, melyek a logót saját logóját is adják. Mindenhol a „Rare” és a „Not from here” feliratokat is láthatjuk, úgy a dobozon, mint a cipőn, egyfajtsa jelképként, hogy a játékos nem erről a bolygoról való. A szárnyaknak nem csak esztétikai szerepe van, hiszen a varrás plusz tartást is ad a boka körül.

LaMelo Ball Puma MB.01

LaMelo Ball Puma MB.01

Anyaghasználatban nem a legprémiumabb anyagokat használták a Hornets üdvöskéjének a kérésére. Ennek oka, hogy sokszor ezek az anyagok nehezebbek lehetnek, viszont gyártáskor igyekeztek mindent alárendelni a tartósságnak és a súlynak a tervezés során. Emellett LaMelo Ball elméletben megmondta, hogy ő nem is szereti ezeket a prémium anyagokat. Ránézésre ezt látszik is, viszont az első tesztek azt mutatják, hogy rendkívül kényelmes és nagyon profi cipő készült így is. Ennek ellenére még várjuk meg a mélyreható teszteket, mielőtt pályára vásárolnánk egyet belőle.

LaMelo Ball Puma MB.01

LaMelo Ball Puma MB.01

Megjelenés

A surranó nagyon frissen december 16.-án jelent meg hivatalosan 125 dolláros induló áron és pár nap alatt Sold out lett a Puma hivatalos amerikai oldalán. Az ellátási láncok akadozása, a beszállítási problémák, valamint a megnövekedett karácsonyi forgalom miatt itthon kérdéses mikor lesz kapható.

LaMelo Ball Puma MB.01

LaMelo Ball Puma MB.01

 

Vélemény

Nekem alapból nagyon tetszik és vártam is a megjelenést már, plána látva hogy a Puma mit alkot az utóbbi években. Két dolog, amivel problémám van, amelyikből az egyik biztosan megoldódik, a másikra pedig van egy pici esély. Az egyik a szín, ugyanis nem vagyok az egyszínű cipők híve (kivéve a Kobe 6 Grinch tökéletességét), de biztosan mondhatom, hogy nem ez az egy piros színállás fog megjelenni belőle. A másik pedig a középmagas szár, mivel én alacsony párti vagyok. A különböző szakértők azt mondják, hogy a low változat is érkezni fog, mivel óriási az igény rá, csak LaMelot várhatóan nem látjuk majd benne játszani. Ha ezt a két feltételt teljesíti a Puma, akkor nekem instant get lesz a gyűjteményembe.

LaMelo Ball Puma MB.01

LaMelo Ball Puma MB.01

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×