Air Jordan 1 Jordan Carranza PE

Jordan Carranzának, egy 13 éves amerikai fiúnak olyan álma vált valóra, melyről rengeteg más sneaker rajongó is álmodozik. Ha kíváncsi vagy a srác  és saját Jordan 1 sneakerének történetére, akkor kattints a továbbra!

Ezt a cikket padawanunk írta, aki gyűjti a kilométereket, hogy sneakerbox.hu blogger legyen.

Jordan Carranza Air Jordan 1 PE sneakerével

Jordan Carranza Air Jordan 1 PE sneakerével

Egy álom, amiben osztozunk

Jordan Carranza egy súlyos és progresszív izomsorvadást okozó betegséggel küzd, ami alaposan megnehezíti ő és családja életét. De abban pontosan ugyanúgy érez, mint a többi sneakerhead, hogy nagy álom egy saját cipő tervezése. Jordannak most megadatott ez a lehetőség, ugyanis a Nike és a Make-A-Wish összefogott, hogy megvalósítsák az álmát.

Jordan 1 PE sneaker

Az együttműködés gyümölcsét PE (Player-Exclusive) megjelenésként adták ki, ami nyilvánvalóan egy gesztus a márkától, hiszen ezeket a modelleket saját sportolóiknak tartják fenn. Mikor a fiú leült a Nike különböző tervezőivel beszélgetni, már volt egy vázlata a cipőről amit meg szeretne valósítani, és a későbbiekben a brand designerei végig ezt a rajzot vették alapul.

Aj1 "Jordan Carranza" Player Exclusive

A tervezés eredménye egy speciális kék alapú Air Jordan 1 FlyEase PE lett, amelyet sok-sok különleges részlettel tettek egyedivé, mint például a cipőhöz tervezett kerekes székes ikon, amely a talpon illetve a belső- és külső talprészen is megjelenik. Ilyen még a talpbetéten olvasható idézet: „Attól, hogy fogyatékkal élsz, nem jelenti azt, hogy az álmod nem válhat valóra”. A cipőn megtalálható minden akadálymentesítési extra is, amelyek a FlyEase verziót olyan népszerűvé teszik.

Air Jordan 1 "Jordan Carranza" PE

Air Jordan 1 „Jordan Carranza” PE

És valóban exkluzív!

A Nike Air Jordan 1 FlyEase Jordan Carranza PE kizárólag a fiú barátai és családja számára jelent meg és soha nem fog kereskedelmi forgalomba kerülni. Ezzel az akcióval a Nike és a Jordan csapatának az volt a célja, hogy a fiú történetét minél szélesebb körben ismertté tegyék – akárcsak profi sportolóikét.

Air Jordan 1 "Jordan Carranza" PE

Kép- és hírforrásunk a Hypebeast volt.

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×