Martin Garrix és a sneaker világ

Martin Garrixet hívhatnánk az adidas és a Yeezy „fesztiválkövetének”! De tudtátok, hogy karrierje elején szóba sem jöhetett ez a márka nála? Ha szeretnél további érdekességeket megtudni és, hogy ki is Martin Garrix katt a továbbra!

Kicsoda Martin Garrix?

Martijn Garritsen azaz Martin Garrix 1996-ban született Amszterdamban. Hollandiát tartják az EDM hazájának, hiszen számos tehetséges előadót nevelt ki magából az ország, mint pl, Tiesto vagy Armin Van Buuren. Így nem meglepő, hogy Martin is ebbe az előadók sorába tartozik, hiszen már 2013-ban berobbant az Animals című slágerével, amit mindössze 17!! évesen írt. Legtöbben innen ismerhetitek, mert ez a banger, még a mai napig megszólal a rádióban.

Martin Garrix

Martin Garrix

Martin és a sneakerek

2015-ben a Complex őt is meghívta egy sneaker vásárlásra és a videóban ő maga mondja, hogy a kényelem a fontos számára, hiszen sokat utazik és sokat ugrál a koncertjein. Akkori kedvenc cipője a Nike Flyknit volt, amiből szinte az összes colorway megvolt neki. Azonban később a Boost átvette az uralmat a Nike szeretete felett, és manapság adidas és Yeezy cipőkön kívül nem látni nagyon mást rajta. Bár stílusa kifejezetten streetwear, azért nagyon szereti a high fashion brandeket, mint például az Off-White, Dior, Armani vagy az előbb említett Balenciaga.

Martin 700-asban

Martin 700-asban

Sneakerek a fesztiválokon 

Ahogy azt említettem a kényelem a fontos Garrixnek, ezért koncertjeinek 90 százalékát Yeezy-ben tolja végig. A 700-as modellt látjuk a legtöbbet a lábán, mert bár elsőre neki sem tetszett a lépő, mostanra az egyik kedvenc sziluettje lett. Egy 700-ast mi is láthattunk élőben a lábán, hiszen a legutóbbi 2019-es Sziget fesztiválon egy Yeezy 700 Analogban ugrált. A több milliók által megnézett ADE koncertjén, pedig egy Adidas 4D Alphaedge volt rajta, amit azóta lerángatni se lehet a lábáról.

Sziget 2019

Sziget 2019

Szerepe a divat világában

Sokan nem tudják de Garrix, már többször is „modellkedett”, az arca volt az Armani Exchange egy-egy kollekciójának. Először 2017-ben, majd az utána lévő két évben is pózólt a kameráknak. Az élő bemutatók Milánóban történtek meg, amit személy szerint élvezett, és örült, hogy ebben is kipróbálhatta magát. Sajnos 2019 után nem vállalt több felkérést a vírus miatt.

Martin az Armani fotózáson

Martin az Armani fotózáson

Összességében Martinról elmondható, hogy a kényelem a legfontosabb a számára ezért nem is olyan meglepő a szeretete a Yeezy iránt. Ti hallgattok EDM-et? Esetleg van kedvenc számotok Garrixtől? Ha igen mindenképp írjátok meg kommentben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×