Terjeszkedik a Supreme Európában!

A Supreme ismét okosan választott helyszínt új üzletének, hiszen Berlin régóta az egyik fő helyszíne az európai sneaker és a streetwear kultúrának. Csekkoljátok a részleteket a tovább után!

Ezt a cikket Kornél blogger padawanunk írta. Ezzel a cikkel is gyűjti a kilométereket, hogy sneakerbox.hu blogger legyen belőle.

Terjeszkedik a Supreme Európában!

Terjeszkedik a Supreme Európában!

A milánói store tavaly májusi felavatása után a márka nem várt sokat újabb üzletének megnyitásával. A november 11-i eseményen debütált berlini shop a Supreme tizennegyedik kirendeltsége lett világszerte, de első Németországban és csak a negyedik Európa területén. Ez tovább erősíti a cég bővítésének szándékát és kísérlet arra, hogy a márkát fokozatosan szélesebb közönség elé tárják.

Azonban bármilyen nagy brandről is legyen szó, tudják, hogy a titkolózás az egyik legjobb stratégia. A cég ritkán jelenti be következő lépését, ezáltal nő a hype, mivel a márka kedvelői mindig szeretik a „titkos”, kiszivárogtatott információkat. A legutóbbi leakek arra utaltak, hogy a Supreme legújabb terve egyáltalán nem kapcsolódik a ruházathoz – és részben igazak is lettek. Ugyanis, a Supreme egy új üzlet megnyitásával készült, de közben az FW21-es kollekcióról sem feledkeztek meg, melynek megjelenése a berlini üzlet megnyitásával egy napra került.

Terjeszkedik a Supreme Európában!

Terjeszkedik a Supreme Európában!

Terjeszkedik a Supreme Európában!

Terjeszkedik a Supreme Európában!

Terjeszkedik a Supreme Európában!

A Supreme egy különleges box logóval ellátott pólót ad ki minden alkalommal, amikor új helyszínen nyit üzletet és ez alól Berlin sem volt kivétel. A titkolózás itt bevált: a megjelenés időpontjáig egyetlen kép sem szivárgott ki a pólóról, volt is meglepetés a helyi közönségben. De van egy jó hírünk is, azok számára, akik nem tartózkodnak a helyszínen, a Supreme általában a következő héten teszi szélesebb körben elérhetővé helyi témájú pólókat. Reméljük a legjobbakat!

Berlin x Supreme Box Logo Tee

A múlthét azonban nem csak a belini üzlet végett volt érdekes a márka számára, ugyanis kiadták a már régóta várt együttműködésüket a Tiffany-val, ami a közel 30 éves utcai ruházati márka legújabb lépése a luxus felé. Közös kollekciójukban egy póló és több különböző ékszer található meg.

Néhány régi rajongó azt mondja, hogy a Supreme meghalt, de a bővülés és az újabb és újabb kollabok ennek ellenkezőjét sugallják. Te mit gondolsz erről?

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×