Patta x Nike Air Max 1 ‘NOISE AQUA’

A Patta és a Nike új kollaborációba vágott bele, melyben egy régi klasszikus modellt az Air Max 1-et gondolták újra. Az együttműködés első darabja már megjelent október 8-án amely a ‘Monarch’ nevet kapta. És most megjött a második felvonás, részletek a tovább után!

Egy kis infó…

A meleg tónusú párjához hasonlóan a cipő megőrizte az örökséghez igazodó megjelenést. A jellegzetes kék hullámok, a hidegszürke felsőrész és a csont tónusú talp éles megjelenést kölcsönöz a cipőnek, ezek mellett sok kis részlet megtalálható még a sneakeren. A cipő special boxban érkezik, melyen a Nike Swoosh logó és a Patta grafika mellett Suriname zászlaja is látható. Az ezüst karkötővel párosított Patta x Nike Air Max 1 „Noise Aqua” a tervek szerint november 4-én jelent meg a SNKRS-en.

patta-nike-airmax-1-collage

Patta x Nike Air Max 1 „NOISE AQUA” sztori és azt extrák

Sztori és az extrák

A cipőkön megjelenő hullámok utalások azokra a kulturális változásokra és tartós hatásokra, amelyeket Patta gyakorolt ​​nagyobb közösségére és iparára.

Fun fact, hogy a dizájn az 1994-es kultikus Air Max 2-ből származik.

Sokan csodálkoztak és nem értették miért került képbe a suriname-i zászló. Nos, a Patta két alapítója, Edson Sabajo Guillaume ​“Gee” Schmidt suriname-i származású, így egyfajta tisztelet is áthatja a cipőt.

Patta-Nike-AirMax-1-Noise-Aqua-box

A várva várt Special Box

patta-nike-noise-aqua-bracelet

Még egy karkötőt is jár a csomaghoz

Hír-, és képforrásunk a Hypebeast és a Sneaker Freaker magazinok voltak!

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×