Adidas Trae Young 1 – A Hawks sztárjának első lépője

Az Adidas hivatalosan is bemutattta Trae Young első hivatalos cipőjét, amelyet Jermaine Dupri inspirált és várhatóan idén késő ősszel jelenik meg. Ha többet szeretnél tudni az Adidas Trae Young 1-ről, akkor kattints a továbbra.

Inspiráció

Trae Young azt nyilatkozta szerint: „A So So Def-el való együttműködésem részeként a megjelenő színállás emléket állít az egyik legikonikusabb lemezkiadónak, aki valaha Atlanta városában működött. A cég mély kultúrával rendelkezik a hip-hop világában, így szerettük volna tiszteletünket kifejezni Jermain Duprinak, hisz oly sokat segített a városunknak.”

adidas Trae Young 1

So So Def leemezkiadó logója megtalálható a talpbetéten.

A dobozon található felirat („Mindig emlékezz azokra, akik kételkedtek benned”), egy erős utalás a draft időszakára, mikoris a Dallas Mavericks nyíltan elcseréte Luka Doncic-ra, mert annyival többre tartották a szlovént. Azóta Young mindketten bebizonyították, hogy megérdemelten vannak ott az NBA-ben és a két legtehetségesebb fiatalnak számítanak a saját draft osztályukban.

adidas Trae Young 1

„Mindig emlékezz azokra, akik kételkedtek benned”

Adidas Trae Young 1

Az új cipő hálós felsőrésszel rendelkezik, monokromatikus fehér és fekete színeket használva, chevron mintákkal. Az új „TY” logó a nyelvre került, a Hawks játékosának aláírásával együtt. A kiadó logója a sarkon és a talpbetéten is szerepel. A középtalpon vonalán végig Lightstrike, oldalt pedig az Adidas három csíkja látható. Természetesen a sarkokat Boost technológiával látták el. A cipőn végigmenve egy fehér külső talpat látunk, melyeken halszálka és radiális vonások szerepelnek.

adidas Trae Young 1

adidas Trae Young 1

Megjelenés

Az Hawks szárjának első lépője már októberben a poltok polcaira kerül előreláthatóleg, azonban a “So So Def” színállás várhatóan csak November 5.-én lesz elérhető a publikum számára. A bevezető 140 dolláros ár az olcsóbb kosaras cipők közé sorolja, egy friss szériára mondhatjuk, hogy ez a megszokott árszabás.

adidas Trae Young 1

adidas Trae Young 1

Kép- és Hírforrásunk a NiceKicks volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×