A Reebok bemutatja: Ghostbusters 2

A Reebok idén már a második „Ghostbusters „kollekcióval rukkol elő Halloween alkalmából. A tavalyi kütyükkel felturbózott 1984-es filmből ihletet merített sneakerek után most a novemberben mozikba kerülő Afterlife karaktereire utalnak a cipők grafikái. A tovább után bemutatjuk a teljes kollekciót.

„Ghostbusters” x Reebok

A Szellemirtók 2. ismét egy halasztgatós mozi, hiszen mind az Egyesült Államokban, mind Magyarországon már kétszer változott a premierdátum. A jelenlegi tervek szerint azonban már november elején bemutatásra kerül az „Afterlife”, így a Reebok el is készítette második a témához kapcsolódó kollekcióját. A tavalyi sneakereken a Szellemirtók kíséretek befogásához használt eszközei jelentek meg, idén pedig inkább a grafikára feküdt rá a tervezőcsapat, így a karakterek ismertetőjegyeivel találkozhatunk azokon. A Szellemirtók 1984-es megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend, így szinte már kiáltott egy folytatásért, így gondolta a Reebok is, akik

"Ghost Smasher" a tavalyi kollekcióból

„Ghost Smasher” a tavalyi kollekcióból

Instapump Fury

A kollekció legfeltűnőbb modellje mindenképpen az Instapump Fury. A cipő sziluettjét szemügyre véve szinte kiáltott, hogy szerepeljen a gyűjteményben. Az Instapump egy félig áttetsző „nyálkaréteget” kapott, ami élénk pink árnyalatával teszi még feltűnőbbé a cipőt. A tetszetős külső érdekében még neonzöld és lila részletekkel is találkozhatunk, amit a fehér középtalp és a világosszürke elemek tompítanak.

"Ghostbusters

Zig Kinetica

Abszolút hátán viszi a kollekciót a Reebok Zig Kinetica, aminek köszönhetőn megismerkedhetünk a következő film egyik új szereplőjével, Muncherrel. A Paul Rudd által megformált karakter mellett feltűnő szellem minden ismertetőjegye megtalálható a cipőn. A sneaker félig áttetsző, a felsőrészt borító mesh szövet pedig foszforeszkál, így a sötétben sem marad senki észrevétlen benne. Muncher étvágya határtalan, így nem lepődünk meg, hogy még a cipő nyelvéből is kiharapott egy darabot, ahogy azon sem, hogy a talpbetétet édességek sokasága díszíti.

"Ghostbusters

Ecto Boot

Az Ecto Boot színeihez a Ghostbusters szellemcsapdáját vették alapul. A fekete és sötétszürke felsőrész árnyalatainak tökéletes kontrasztot adnak a sárga részletek, ami ezúttal színeiben idézi meg a filmet. A megjelenés mellett természetesen a funkcionalitás is fontos, így olyan kényelmi elemekkel turbózták a sneakert, mint a TPU sarok, a kopásálló orrész, a neoprén sarokgallér vagy éppen a nyelvrész alatt megbúvó gyorsfűző.

"Ghostbusters

Answer 4

Először kapnak komolyabb szerepet egy Szellemirtók ihletésű kollekcióban a Terror kutyái. Az Answer 4 minden részlete az ikonikus franchise szörnyű karaktereiből merített ihletet. A felsőrész repedezett bőr borítást kapott, a sneaker oldalán egy nem túl barátságos, vérengző fogsort látunk, a sarokrész vörösségéből pedig a kutyák pirosban izzó szemeire asszociálhatunk. Ha pedig ennyi extra sem elég, akkor hozzátenném hogy ez a modell is világít a sötétben.

"Ghostbusters

Zig Kinetica Kids

Végül de nem utolsósorban a kollekció részét képezi az áruházakban lakó Mini-Pufts rémecskék csoportja által inspirált Zig Kinetica is. A felsőrészen kék, fehér és piros színekkel jelennek meg egymással harcoló apró mályvacukor-szörnyecskék, akiket régi ismerősként köszöntünk az új Szellemirtók moziban. Az ördög mindig a részletekben van, így egy láng motívummal is találkozhatunk, ami megmagyarázza a talpra lefolyó olvadt pillecukrot is.

"Ghostbusters

Az öt modellből álló kollekció először október 13-tól a lesz elérhető, ekkor a Reebok Unlocked tagok vásárolhatják meg a márka weboldalán, majd október 15-én már mindenki beszerezheti kedvencét. A gyűjteményben gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálhatják a nekik tetsző darabot 85 és 200 USD közötti áron.

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.
×