sneakerbox x SCRPN Squad snowtábor @ Vars 2022

2022. január 28. és február 6. között ismét sneakerbox x SCRPN Squad snowtábor. Egy év sajnos az ismert okok miatt kimaradt, de most ismét visszatérünk a csapat kedvenc terepére, a franciaországi Vars/Risoul-ba. Csússz velünk: változatos pályák, erdők, freeride és persze a parkok, amivel roskadásig meg van rakva a terep! Most is garantáljuk a kényelmes pályaszállást, a szuper csapatot (ez persze rajtunk is múlik 😉 A tovább után minden tudnivalót megtalálsz!

A sneakerbox x SCRPN Squad snowtáborban a helyek száma limitált, hogy együtt mozoghasson a csapat és hogy a friss táborozók hamar összerázódhassanak az évről-évre visszatérőkkel. A te döntésed, hogy busszal utazol vagy autóval, inkább szűkebb baráti körödben töltöd a hetet, vagy részt veszel a csapat programjaiban! Síelőket és snowboardosokat egyaránt szívesen várunk 😉

2022 január-február fordulóján ismét irány Vars!

A tábor időpontja: 2022. január 29. – február 5. (indulás jan. 28-én, pénteken este, hazaérkezés február 6-án vasárnap kora reggel). Az úti cél pedig Vars, Franciaország. Vars és a vele korrekten összekötött Risoul síterep együttesen alkotják a 185 km-es Forêt Blanche (Fehér Erdő) síterepet. Ez a „tanuló” zöldtől a feketéig mindenféle nehézségű pályából áll, no meg rendesen ki lehet kalandozni az erdőbe is – bérletünk az egész terepre érvényes. És ami miatt Vars az abszolút kedvencünk Franciaországban, az az elképesztő parkrendszer, amiben a zöldfülű parkozótól a pro riderig mindenki megtalálja a neki való elemeket.

Vars-Risoul, azaz a Foret Blanche síterep

Vars-Risoul, azaz a Foret Blanche síterep

Utazás busszal vagy egyénileg autóval

Utazás busszal, ami teljesen kibírható 🙂 Este elindulunk, másnap kora délután megérkezünk közben filmezés, evés-ivás, klubbolás és alvás. Van lehetőség az egyéni utazásra is, ekkor a buszjegyet nem kell kifizetni.

Pályaszállás *** apartmanházban

Az Écris des Neiges apartmanházban már többször is voltunk, egyetlen ház, egyetlen recepció – itt biztosan egy rakáson lesz az egész csapat. A háztól a legközelebbi bolt 3 percre, a legközelebbi felvonó pedig 5 perc sétára van. A berendezés és a felszereltség hozza a francia apartmanokban jól megszokott szintet, és „pont el lehet férni”, nem pazarolnak a hellyel 🙂

A pályaszállás, a 6 napos Forêt Blanche síbérlet és a buszos utazással együtt fejenként apartmantípustól függően 380 euró. Ezen felül még a helyszínen fizetni kell előreláthatólag 11 euró üdülőhelyi díjat, és ezzel vége is a kötelező költségeknek. Az árak a szállás típusától függően a következők:

6 fős, három légteres apartmanok az Ecrin des Neiges házban: 380 euró/fő (+ kb. 11 euró üdülőhelyi díj)
Ez egy 45 m2-es apartman, a nappaliban egy kihúzható ággyal, és két hálószobával francia vagy szimpla ágyakkal. A szokott módon a nappali egyben a konyha is, mely mosogatógéppel, főzőlappal mikrosütővel van felszerelve. Az apartmanhoz tartozik terasz, külön WC és fürdőszoba/zuhanyzó.

Ha kevesebben lennétek egy szobában, egy üres ágy díja 156 euró, amit a szobában lévőknek kell összedobnia.

Akik nem busszal jönnek, azok 60 euróval kevesebbet fizetnek.

Az apartmanokra kauciót kell letenni, melynek összege előreláthatólag 350 euró/apartman, mely kártyával és készpénzzel egyaránt fizethető. Természetesen ez visszajár kiköltözéskor, amennyiben rendben ki van takarítva és nem történt károkozás.

Szállásunk az Ecrins dés Neiges

Szállásunk az Ecrins dés Neiges

Jelentkezés és előleg befizetése

Igyekezzetek összehozni egy teljes apartmanra való csapatot, ez a legtisztább. Ha ez megvan, akkor jelentkezzetek a  címen Gergőnél vagy Kálónál Messengeren, e-mailben, telefonon, ahogy jól esik 🙂 Írd le a neveket és mindenkihez legalább egy e-mail címet. Jelöljetek ki egy szobafőnököt, aki a kapcsolattartó lesz, aki intézi a szoba befizetéseit, és velünk tartja majd a kapcsolatot. Itt a Facebook esemény is, de nyilván attól, hogy nyomtál egy „Ott leszek”-et, azzal még nem jelentkezétél 😀

Válaszolunk, hogy van-e hely, és ha minden kerek, akkor minél előbb, de legkésőbb 2021. október 30-ig be kell fizetnetek az előleget, fejenként 200 eurót. Foglalásod az előleg befizetésével válik érvényessé. Most is elég limitáltak a helyek, érdemes minél előbb befizetni az előleget és így biztosítani a helyedet. A befizetés ideális esetben euróban, utalással történik, de személyesen is megoldható.

A teljes részvételi díjból fennmaradó összeget 2021. december 16-ig kell befizetni, szintén a fenti módon.

Kaja, buli, egyebek

Kajálás: Szokás szerint önellátó, azaz minden csapat azt főz a konyhájában, amit akar és tud 🙂 Vars felé Briançonon visz az út, ott terv szerint megállunk, hogy feltankoljunk a jól ismert helyi Casino hipermarketben, és természetesen Varsban is van bevásárlási lehetőség, két élelmiszer üzlet is van a házunktól mindössze pár perc sétára.

Esti programok: Nem félünk, hogy ne alakulna majd spontán minden este egy buli valamelyik (minden) szobában, emellett két diszkóról is tudunk a helyen, amikkel terveink vannak esti bulik terén.

Biztosítás: Mivel mindenkinek más igényei vannak, ezért mindenkire rábízzuk, hogy hol és milyen utasbiztosítást köt. Ami fontos, hogy nem szabad nélküle elindulni!

Utazási irodai partner: A szállást, a bérletet és a buszt a Skilines iroda biztosítja (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal engedélyszám: U-000865), az utazási szerződés közted és az iroda között jön létre. A Skilinesnál a kollégák sokéves gyakorlattal szerveznek franciaországi síutakat, mi már nagyon sokszor utaztunk velük, és mindig elégedettek voltunk. Mi csoportszervezői és csoportkísérői feladatokat látunk el, a mi nevünk az itthoni és kinti programokra, illetve a figyelmes szervezésre a garancia 🙂

Kérdésed van? Jelentkeznél?

Írj egy e-mailt a sneakerbox.hu@gmail.com címre!

Sneakerbox Snowtabor @ Vars 2020

Sneakerbox Snowtabor @ Vars 2022

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×