Az adidas-nál ünnepel a szülinapos Szörny Rt.

Nem példátlan, hogy egy-egy ikonikus mese vagy film évfordulójára külön kollekcióval rukkolnak elő a márkák. Szinte hihetetlen, de sokunk kedvence, a Szörny Rt. idén már bemutatásának huszadik évfordulóját ünnepli. Ennek örömére a mai napig népszerű Pixar mese szereplői kaptak szülinapi ajándékot az adidastól, a tovább után mutatjuk a kollekciót.

Monster Inc. x adidas

2001-ben került bemutatásra negyedik Pixar moziként a mai napig népszerűségét tartó Szörny Rt. A Sulley, Mike és Boo történetét elmesélő animációs film tehát idén már huszadik szülinapját ünnepli. Az évforduló alkalmából az adidas a Pixar szörnyeiből és karaktereiből ihletet merítve alkotta meg legújabb kollekcióját. Az igazán élénk színekkel és szórakoztató részletekkel gazdagított gyűjtemény nemcsak a streetweart vette alapul, hanem a kosárlabda és a futball is szerepet kaptak. Jöjjön hát a szereposztás:

Mike Wazowski

A Donovan Mitchell kosárlabdázó nevével fémjelzett D.O.N. nem idegen a témától, hiszen a D.O.N. 2. Venom jellegzetességeit öltötte magára. A sneaker harmadik verziója ezúttal kicsit barátságosabb külsőt kapott Mike Wazowskinak köszönhetően. Az egyszemű szörnyeteg feltűnő lime színe adja a cipő alapját, a nyelvrészen Mike szeme teszi még inkább feltűnővé az egyébként sem visszafogott darabot. A fűző előtti pánton pedig a film egyik kulcsmondata, azaz a „You and I are a team” felírat díszeleg.

D.O.M. 3

D.O.M. 3

 

Sulley

Mike barátja Sulley is kapott egy személyre szabott darabot, ő a Dame 7 EXTPLY modellen elevenedik most meg. Az óriás kék és lila színekben pompázó bundája tökéletes alapot adott a sneakernek. Az  árnyalatok a cipőn visszaköszönnek, ahogy a sarok- és nyelvrészt a szőrös panelek teszik igazán egésszé. A  Mike-ot ünneplő D.O.N.-hoz hasonlóan itt is megjelenik a „You and I are a team”, ezúttal Boo írásával a sneaker oldalán és a gumifűzőn.

Dame 7 EXTPLY

Dame 7 EXTPLY

Boo

Szinte nincs olyan adidas kollab amiben a márka egyik legnépszerűbb modellje, az NMD ne kapna helyet. A sneaker ezúttal Monstropolis rettegett gyermekének jellemzőivel egészült ki. A levendula alapon Boo hálószobaajtaját is díszítő virágos applikációkkal felturbózott darab a rózsaszín csíkoktól kapja cukiságát. A sarokpanelen a kislány jelmezének pikkelymintázata pedig még egy utalás a mozira.

adidas NMD

adidas NMD

George Sanderson

A márka idei legnagyobb visszatérője minden kétséget kizáróan a Forum, így persze ebben a gyűjteményben is helyet kapott. Akárcsak a Sulley-féle Dame 7 EXTPLY esetében itt is a szörny bundája adta a megfelelő alapot a kollekcióba tökéletesen illő darabhoz. A narancsszínben pompázó cipőt itt is a szőrös részletek teszik egésszé. Az állítható pánton George szarva is feltűnik és ebben a vonatkozásban a fehér középtalpról pedig a kislány szobájából ellopott zoknira asszociálhatunk.

George Sanderson Forum Low

George Sanderson Forum Low

„You and I are a team”

A kollaborációhoz nemcsak kosaras modellek, hanem a népszerű focicipő az adiZero is új designt kapott. A cipő különlegessége ezúttal a mintázat mellett abban rejlik, hogy bizony felemás. A jobb oldali pár kapta meg Sulley kék színét és lila foltjait, miközben a bl pár a Mike-ra emlékeztető lime árnyalatban pompázik és a nyelvrészen a kis szörny szeme is feltűnik, akárcsak a D.O.M.-on. A cipők mellett a kollekcióhoz tartozó kesztyűn is ez a tervezési elv tűnik fel.

adidas x Pixar

adidas x Pixar

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×