Yeezy 350 Mono sorozat

Már biztosan te is találkoztál a social médiában és itthon lábon a Yeezy 350 Mono pack valamelyik színállásával. Bár nem a Yeezy 350-es modell volt az első, de mindig is rájuk irányult a legtöbb figyelem – és így van ez most is, hogy megkaptuk Kanye-től ezt a pakkot! Részletek és magyarországi beszerezhetőség a tovább után!

Yeezy 350 Mono pack: Mist, Cinder, Clay, Ice

Yeezy 350 Mono pack: Mist, Cinder, Clay, Ice

A Yeezy Boost 350 Mono sneakerek a mostani állás szerint négy cw-ben kaphatók. Felépítésüket tekintve megegyeznek a korábbi 350 v2-es modellekkel: a modellre annyira jellemző Boost talp formája és arányai változatlanok, ahol a legtöbb változás történt, az a felsőrész: egy sűrűn szövött, rugalmas és erős egyidejűleg szinte áttetsző, szintetikus anyagból készült, ezt belül egy „organikus formájú” szerkezet erősíti meg. Az Mono packba tartozó Yeezy sneakerek megörökölték az oldalukon végighúzódó csíkot az korábbi v2-es modellekből és – szerintem sokak örömére – a pulltab is rákerült valamennyi színállásra.

Yeezy 350 Mono Clay és Mono Mist

Yeezy Boost 350 Mono Clay és Mono Mist

Yeezy 350 Mono megjelenések

Az egyes színállások a világ különböző régióiban jelentek meg még a nyáron: 2021. június 18-án. A fehéres-kékes ‘Mono Ice’ Észak- és Latin-Amerikában Kínában droppolt. A homokszínű talpon világosabb, narancsos színű felsőrésszel ellátott ‘Mono Clay’ Ázsia csendes-óceáni részén és Kínában, a sötétebb barnás ‘Mono Mist’ pedig Európában, Afrikában, Indiában a Közel-Keleten, Kelet-Európában és Kínában került a polcokra. Nyilván csak addig, amíg szokás szerint sold out nem lett… Ezután jött még jún. 24-én a ‘Mono Cinder’ fekete talppal és felsőrésszel, ez cw már „mindenki” számára elérhető volt a yeezysupply.com oldalán.

Ha bejönnek ezek a sneakerek, akkor jó hír, hogy a True to Sole Régi posta utcai üzletében és webshopjában mind a négy színállás kapható!

Én is próbáltam már fel a Mono packból cipőt, a korábbiakhoz hasonlóan itt is egy mérettel nagyobbat érdemes választani. Hordás tekintetében ugyanolyan érzés, mint a korábbi Yeezyket, tehát ez a kicsit vastagabb, hálós anyagú felsőrész nem befolyásolja.

Yeezy Boost 350 Mono Mist

Yeezy Boost 350 Mono Mist

Fotók: Németh Miki

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×