Itt a New Balance 1080v11 futócipő

New Balance 1080, a márka legnépszerűbb futócipője már v11-es verzióban is elérhető. A számos friss színben érkező futócipő legszembetűnőbb és legfontosabb, párnázottságot és rugalmasságot adó eleme a Fresh Foam X talp. Részletek a tovább után!

New Balance Fresh Foam X és Ultra Heel

A New Balance 1080v11 futócipőt úgy építették meg, hogy kényelmessé tegye a hosszú futásokat: puha és rugalmas Fresh Foam X talpa és a szelektíven rugalmas felsőrésze teljes körű komfortot nyújt. Az Ultra Heel technológiával készült sarokvédő stabilizálja a sarkat, az Achilles-ín pedig a kívülre kihajtható gallérnak köszönhetően szabadon mozoghat.

A stabilitásához a talp első része és a kifelé szélesedő sarokrész egyaránt hozzájárul, a középtalp pedig kifelé emelkedik, ezzel segítve, hogy a lábfej stabilan középen maradjon futás közben. A 1080v11 Hypoknit szövött felsőrésze a v10-hez még tartósabb lett az előző verzióhoz képest, és több helyet hagy a lábujjaknak.

New Balance 1080v11 futócipő

New Balance 1080v11 futócipő

Tapadós talp

A 1080v11 gumiból készült külső talpa jó tapadást biztosít aszfalton, és a talp első részét teljesen beborító gumiban lévő vékony csatornáknak köszönhetően
rugalmasabb is lett. A sarokrészt pedig patkó alakban borítja gumi a minél biztosabb talajfogás érdekében.

NB 1080v11

NB 1080v11

És persze a kinézet

Nekünk, sneakerheadeknek természetesen egy cipő kinézete sem közömbös. Az új modell logója – a nagy N betű – kicsit nagyobb lett az előző verzióhoz képest, a férfi és női modellek pedig egyaránt elérhetőek a kék, sárga és tengerészkék színek élénk kombinációiban.

NB 1080 v11

NB 1080 v11

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×